• Welcome to Форум на българските шофьори.

Накъде отива ЕС?

Започната от hgv_driver, Вторник, 25 Октомври, 2016, 17:39:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

benc

За ЕС е ясно на къде отива,айде да кажем и нас кучета ни яли,но за децата ни какво бъдеще се очертава не ми се мисли просто.
     Винаги съм си мислел,че хората в Европа са научени да си отстояват правата и такъв цинизъм от страна на управляващите ги "политици" по никакъв начин не биха го търпели,но съм бил в заблуда.
     В преялите европейски общества през последния век инстинктите за самосъхранение,национална идентичност,религията и традициите в християнското семейство са оставени на заден план и заклеймени като  остарели и вече никому ненужни,а те са основополагащи и са съпътствали Европа през цялото и развитие.
     В момента в Европа е модерно да си гей или някакъв друг третополов боклук,но да бъдеш национално отговорен или ако защитаваш семейството си от черната сган си расист,нацист и т.н.
     Ако политиката на отворени врати,овчедушието от страна на обществото и толерастията се запазят за Европа мача е свирен,стария континент отива на майната си заместен от Еврабия.

benc

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

цецодебел

American

Цитат на: naum4o - Петък, 28 Октомври, 2016, 07:10:45
Да ни пази Бог от индийците, вече и те са милиард. Но поне са търпими относно религия,

Това не е така вече, защото половината за мзлъми, влкючително Бангладеж
smoking gun

цецодебел

Цитат на: American - Петък, 28 Октомври, 2016, 20:51:43
Това не е така вече, защото половината за мзлъми, влкючително Бангладеж
Американец да те питам пак.
Да не си дишал " Райски газ" ? Какво имат общо Индия и Бангладеш , които между другото не се обичат !

American

Не гледа ли видеото дето поснах по-горе ?
Ще посерат цялата планета.
Да не мислиш че ще си седят там където са сега ?
Религията им е шибани мазлъми.
smoking gun

цецодебел

Да ти имам опасенията  ;D Най- опасно било че ще осерат всичко !!! Мен по ме притеснява че ще трябва да ядът за да серат....

American

Аве току-що гледах по БТВ Карбовски и направо косата ми се изправи !
Ако иамаш фейсбук, Карбовски събира там мнения на гледалите предаването. Искам да те помоля (понеже аз нямам фейсбук) да искажеш там мойто мнение.
ИСКАМ ЦИГАНИТЕ КОИТО ОСТАВЯТ ДЕЦАТА СИ В ПЪЛНА МИЗЕРИЯ ИЛИ ГИ ПРОДАВАТ
ДА БЪДАТ КАСТРИРАНИ И ДВАМАТА РОДИТЕЛИ

Благодаря
smoking gun

цецодебел

Мне ,и не смятам да имам ! Вижда ми се малко извратено  :-\

Zaron

Цитат на: hgv_driver - Вторник, 25 Октомври, 2016, 19:34:23
Аз сериозно се замислих над въпроса "Какво са създали те? Някакво откритие, някаква нова технология да са създали? Не се сещам за някой велик арабски учен. Огромните сгради в Дубай съм чувал че са построени от индийци, пакистанци и всякаква евтина работна ръка, чужденци. Какво могат сами? Или наистина само могат да рушат?
Половин Европа е построена от Арабите.

Zaron

Цитат на: Максимус - Четвъртък, 27 Октомври, 2016, 06:05:35
Отговора е, че Европа пусна змия в пазвата си и отива на майната си...

Това е под натиск  на US.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

SEMPER

Райдър, тази лихва в Германия от линка ти е прекалено условна.

Предполагам, че който е писал статията най вероятно е дал за пример лихва за жилищен кредит. Обаче пък 1,5% е твърде висока лихва. В момента за жилищно кредитиране могат да се намерят кредити с лихва 0,6-0,7 %.
Но това не значи че всички кредити са такива.

Има и по изгодни , и напрово греди

Почти всяка стока " на изплащане може да се намери с 0,00% оскъпяване.

Финансиране за кола - 2-3%, че и нагоре.

Обаче иди в банката и кажи че искаш кредит, ей така. Ще ти предложат на момента една лихвичка от 8%

Админ, това от линка наистина е огромен проблем в Германия. Мисля че имаше специален термин даже.  В статията са пропуснали да споменат подробности.
Огромната част от задлъжнелите, над 90% та са на възраст 18-20 години или малко по нагоре.

Младежта, току що отделила се от родителите си, поради изкушения и неопитност се набълбуква с кредити и катастрофира.....

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

American

Цитат на: Zaron - Събота, 05 Ноември, 2016, 13:35:36
Това е под натиск  на US.

Натиска беше от страна на путин, верния му другар касапина башарчо да остане да царува.
Разбра ли ?
smoking gun

Nachinaesht

Ей Американецо, много са Ви облъчили с тая пропаганда у америката ве. За всичко по света Путин ли е виновен? Само, че май това вече не минава сред белите, образовани и мислещи хора. Поне това показаха резултатите от изборите при Вас.
Как ще коментираш тези действия на заминаващия си Ваш стар президент: http://dnes.dir.bg/news/obama-siria-trevoga-glavatari-24459459?nt=4
Май Обонго започна да замита следите? Тези не бяха ли умерени, подкрепяни и финансирани от САЩ, в борбата им срещу режима на Асад? И въобще може ли да ми кажеш кой подпали Близкия изток? Нали САЩ садят демокрация от доста години в Афганистан, Ирак и Либия. От къде са най-многобройните бежанци? Май пак от там. Къде са бастионите на Ислямска държава? Май пак там. Интересно защо ли?

Nachinaesht