• Welcome to Форум на българските шофьори.

Накъде отива ЕС?

Започната от hgv_driver, Вторник, 25 Октомври, 2016, 17:39:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

American

До кога путин ще продължава да фалшифицира изборните резултати в русия ?

До като е жив  ;D
smoking gun

American

smoking gun

Nachinaesht

Мда, явно за теб най-големия проблем за ЕС е изборната победа на Путин в Русия. Ех тоз Путин бее, като трън в гъза ви е. Ами кво да се прави не ще да ви слуша и това е. Има си собствено мнение. Има си и силна армия с която да си го брани.
п.с. Бладодаря за минуса. Типично по американски. Смяхххххххххххх. Айде докарвай дръгела на 2 мил. километра в БГ и почвай да пичелиш, че като гледам накъде върви Америката, може и в гражданска война да ви вкарат соросоидите и евреите, дето ви управляват.

Nachinaesht

SEMPER

Цитат на: Nachinaesht - Петък, 11 Ноември, 2016, 17:58:36
Мда, явно за теб най-големия проблем за ЕС е изборната победа на Путин в Русия.

Чак пък победа :D
Състезание с един кон няма как да излъчи победител.

Иначе си прав - Путин не е проблем.

Проблемът е по генерален - в Русия , независимо как се е наричала във времето - СССР, РСФСР, ОНД, Русия, независимо от формата на управление - империя, диктатура, федерация, союз и т.н. .... Важното е че никога населението на тази държава не е живяло добре.

В още по голяма степен това важи за населението на държавите, които в различни периоди от време са били в близки отношения с Русия. Независимо дали са следвали нейния политически модел,дали са били в присъюзни отношения,  или само са имали тесни икономически отношения.

И наистина не разбирам, защо някой де се бори за един комат хляб го вълнуват толкова надълбоко проблемите които създава(разрешава) Путин.

Колкото руската политика я боли фара за мен, точно толкова мен ме боли фара за руската политика. В още по голяна степен това важи и за отношението ми към американската политика.

А тези де си обясняват собствените неблагополучия и неуспехи със соросоиди, евреи, комунисти, нацисти мога да ги посъветвам само едно.
Вземете едно голямо огледало и се огледайте добре. Ако в образа от огледалото не забележите проблем - ситуацията е тежка, и ни Путин, ни Тръмп  могат да ви помогнат.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

цецодебел

Цитат на: American - Петък, 11 Ноември, 2016, 15:29:17
До кога путин ще продължава да фалшифицира изборните резултати в русия ?

До като е жив  ;D
Американец  ;D ;D ;D До сега индийците ти беха проблема , сега Путин  ???
Аве да не ги осеменява Путин тия индийки та раждат толкова дришльовци ?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

American

Цитат на: Nachinaesht - Петък, 11 Ноември, 2016, 08:05:27
И въобще може ли да ми кажеш кой подпали Близкия изток?

Мазлъмите си се мотивираха сами в социалните мрежи и се дигнаха на протести срещу диктаторите.
Ако имаш на предвид това че социалните мрежи facebook etc са Американски и затова Америка е виновна, ОК.

Именно с мирен протест на площада започна клането на асад.
smoking gun

Максимус

Мдааа, но най-ме кефи, че Тръмп ги направи луди и това е само началото.....

;D ;D ;D

admin

Цитат на: American - Петък, 11 Ноември, 2016, 03:33:16
Натиска беше от страна на путин, верния му другар касапина башарчо да остане да царува.
Разбра ли ?

Естествено, че Владимир Путин е "виновен" Башар Асад да бъде на власт и днес. Би ли се аргументирал защо и с кого трябва да бъде заменен сирийският президент, който е съвсем законно избран в следствие на проведени избори? Ако разбира се, имаш съответните аргументи, в което дълбоко се съмнявам.

Цитат на: SEMPER - Петък, 11 Ноември, 2016, 19:04:41
Чак пък победа :D
Състезание с един кон няма как да излъчи победител.

Иначе си прав - Путин не е проблем.

Проблемът е по генерален - в Русия , независимо как се е наричала във времето - СССР, РСФСР, ОНД, Русия, независимо от формата на управление - империя, диктатура, федерация, союз и т.н. .... Важното е че никога населението на тази държава не е живяло добре.

В още по голяма степен това важи за населението на държавите, които в различни периоди от време са били в близки отношения с Русия. Независимо дали са следвали нейния политически модел,дали са били в присъюзни отношения,  или само са имали тесни икономически отношения.

И наистина не разбирам, защо някой де се бори за един комат хляб го вълнуват толкова надълбоко проблемите които създава(разрешава) Путин.

Колкото руската политика я боли фара за мен, точно толкова мен ме боли фара за руската политика. В още по голяна степен това важи и за отношението ми към американската политика.

А тези де си обясняват собствените неблагополучия и неуспехи със соросоиди, евреи, комунисти, нацисти мога да ги посъветвам само едно.
Вземете едно голямо огледало и се огледайте добре. Ако в образа от огледалото не забележите проблем - ситуацията е тежка, и ни Путин, ни Тръмп  могат да ви помогнат.

А замислял ли си се някога защо в крайна сметка не живеят толкова добре, както някои други по света?

Иначе за американците си прав, тепърва ще видят и усетят всичко онова, което светът е виждал с очите си и е изпитвал на гърба си.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

American

Цитат на: admin - Петък, 11 Ноември, 2016, 22:52:55
сирийският президент, който е съвсем законно избран в следствие на проведени избори?

Колко кръв се проля на орлов мост когато Бойко Борисов подаде оставка ?

Колко кръв се проля в сирия и асад няма никакво намерение да дава оставка ?

Колко трябе да си тъп, че да не правиш разлика ?
smoking gun

цецодебел

Цитат на: American - Събота, 12 Ноември, 2016, 01:57:29
Колко кръв се проля на орлов мост когато Бойко Борисов подаде оставка ?

Колко кръв се проля в сирия и асад няма никакво намерение да дава оставка ?

Пак да ти обясня, защото или си много далече и до теб информацията идва едностранчиво ,или вярно си облъчен  ???
80 % от тия които воюват срещу Асад не са даже сирийци ! Най различна ислямистка паплач от където се сетиш, надъхвана от ето такива :
http://www.liveleak.com/view?i=d9f_1477865627   Саудитец между другото! Субтитри на английски за да разбереш че тия които ви бутнаха кулите ,сега искат да бутнат Асад! И пак между другото поддържани от САЩ :D
След "Демократичните" протести в Либия и "ОСТАВКАТА " на Кадафито ,сега резултата харесва ли ти?
Цитат на: American - Събота, 12 Ноември, 2016, 01:57:29

:D :D :D
пп. Защо  Тръмп не не си бие камшика след като има протести ??? ;D

SEMPER

Цецо, дай да ти обясня нещо,че ти не си наясно.  :D

Сирийци като националност не съществуват. Всички от този регион де се намятат с чаршафи са араби. И самите араби помежду си се делят според различията в религиите си, делят се на кланове, на племена, делят се според местообитанието си, според финансовото си положение ако щеш, но не се делят според гражданството си.

Самите арабски държави не са създадени според национален признак.
Създадени са от великите сили преди стотина години след края на колониализма. И просто са чертали разни линии на картата, без изобщо да са наясно с различията и вида на населенията. За създателите на съвременните държави всички там са били чаршафосани камилари.

И когато са създавани държави и са чертани граници, никой не е знаел за наличието на петрол, а и самият петрол не е бил чак такава стратегическа суровина.

Така че населението на Сирия се дели основно на 4 различни групи, които не могат да се дишат помежду си, а отделно всяка група сигурно се дели на много подгрупи, които също не се разбират помежду си.

И не е трудно човек да се досети как в тая мешаница от хора Башар Асад е печелил всички избори с 99,9 %. По възрастните от форума си спомнят как се постигат такива изборни резултати, по младите ще се чудят, но да четат.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

цецодебел

Семпер ! Моите уважения ама плещиш глупости ;)
Още от събитията в древна Юдея, когато всичко е било Римска империя се говори за "сирийска конница"....Ако ми кажеш че Кувейт е измислена нация ,ще ти повярвам ама Дамаск съществува отпреди Христос!!! Измислените държави можеш да ги познаеш по правите линии на границите им!
Саудитска Арабия е сборище от племена а не нация , но тук спора е другаде!
И в България сме три основни групи ,това значи ли сърбите че са ни родствен народ ,да дойдат да ни казват какво да правим ?
А ако ме бройш мен в младите мерси ама си далееече от истината ;D
И накрая аз в Сирия съм ходил много пъти , а за теб не знам ;)

SEMPER

Tези, които са правили границите са разсъждавали точно като теб  ;D :D

Да, Дамаск е съществувал от време оно, Йерусалим също, както и много от другите градове. Преди Христа там е била люлката на цивилизацията. Съществували са велики държави като Сирия, Финикия, Палестина. За Египет и Персия да не говорим.

Само че има една МААААЛКА подробност - в тези държави НЕ са живели араби. В този регион след тоя период малко са се поизвъртяли нещата и е настъпил доста сериозен упадък и разруха И от тези цивилизации не е останало практически нищо. Колкото общо има сегашното население на Египет с фараоните от едно време, толкова общо има и населението на Сирия в момента със сирийската конница

Единствената държава в този регион, която може да се каже че се е запазила в някакъв вид от онова време, това е Иран. Населението там НЕ са араби, за изненада на мнозина.

За по разбираемо - все едно в Берлинския договор да бяха кръстили частите на България вместо Източна Румелия и Княжество България - Тракия и Одрисия  :D Защото някога е имало такива държави.

От времето на Римската империя са останали единствено географски наименования, единствената държава, която с много условности може да се каже че се е запазила по географски признак и население е Гърция. И с още повече условности може да се каже че Иран е наследник на Персия.

цецодебел

Не ми изнасяй уроци по история  :)
Така или иначе Сирия е международно призната държава ! По силата на кой закон , това че са араби им дава право да се намесват ?
Всеки който е на нейна територия с оръжие , и няма сирийско гражданство е ТЕРОРИСТ ако не е законно поканен!!! Точка !
Само не ми започвай и ти като Хамериканеца с вицовете за демокрация ;D

SEMPER

Аз сещам че там има в момента и доста синеоки въоръжени мъже, по твоята логика и те са терористи.

А тези със сирийско гражданство, де пуцат де им падне какви са - борци идеалисти ли.

Аз не съм ходил в Сирия, но за сметка на това доста сирийци се поизнесоха насам и съм чул доста разкази от първа ръка.

И в тези разкази не съм чул нито една хубава дума за Асад, за руснаците в Сирия, и за различните видове ислямисти. Както и за която и да е друга етническа група в региона, различна от тази на разказващия.

Това от кюрди, християни и всякакви видове мюслими,де не им знам разликите в религията, но те си се делят помежду си.

Между другото християните там имат претенции че са наследници на асирийците, освен арабски говорят и на техен си език, който наричат вавилонски или арамейски Всъщност не знам дали това е един и същ език или два различни. На външен вид, манталитет и обноски обаче са си същите мангали като останалите.

цецодебел

Цитат на: SEMPER - Събота, 12 Ноември, 2016, 15:13:26
Аз сещам че там има в момента и доста синеоки въоръжени мъже, по твоята логика и те са терористи.

Цитат на: цецодебел - Събота, 12 Ноември, 2016, 14:57:14

е ТЕРОРИСТ ако не е законно поканен!!! Точка !

Цитат на: SEMPER - Събота, 12 Ноември, 2016, 15:13:26

А тези със сирийско гражданство, де пуцат де им падне какви са - борци идеалисти ли.

Цитат на: цецодебел - Събота, 12 Ноември, 2016, 08:58:10

80 % от тия които воюват срещу Асад не са даже сирийци ! Най различна ислямистка паплач от където се сетиш, надъхвана от ето такива :
http://www.liveleak.com/view?i=d9f_1477865627   Саудитец между другото! Субтитри на английски за да разбереш че тия които ви бутнаха кулите ,сега искат да бутнат Асад! И пак между другото поддържани от САЩ :D

Не четеш Семпер :)не четеш !Това за тоя дето им обещава 72 девственици , две от които ще го целуват още докато му изтича кръвта не го ли гледа...
Не така че руснаците дето не ги обичаш имат един лаф :  Чукча писател, чукча не читател  :D

цецодебел