• Welcome to Форум на българските шофьори.

Смяна времето на дигитален тахограф

Започната от juli76, Неделя, 30 Октомври, 2016, 13:32:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Zaron

Е,щом сте решили.да удавим мъката с бира,нека първата да е от мене, ако позволите.

Zaron

rider777

Къде видя мъка бре човек ???   Ама щом предлагаш да е от теб, тъй да бъде,,,,,, само да доживеем до Коледа.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Zaron

Такова е клишето.
Аз съм оптимист и мисля,че ще изкарам до тогава.

rider777

Всичко е Божа работа,,,,,,, никой не знае дали ще види следващият изгрев на Слънцето или ще остане във вечният мрак,,,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Понеделник, 31 Октомври, 2016, 18:06:38
Всичко е Божа работа,,,,,,, никой не знае дали ще види следващият изгрев на Слънцето или ще остане във вечният мрак,,,,,,,,,,,,,,
И двата варианта важат.
За Коледа ще заформим ли едно банкетче,че си дирим повод за оправдание и едно банкетче ще ми дойде секстра.
Лошио ,че се включиш ли у банкет идеята?

Zaron

Цитат на: Бриги Магнито - Сряда, 02 Ноември, 2016, 18:42:17
И двата варианта важат.
За Коледа ще заформим ли едно банкетче,че си дирим повод за оправдание и едно банкетче ще ми дойде секстра.
Лошио ,че се включиш ли у банкет идеята?
Къде правите сбирките?.

Бриги Магнито

Цитат на: Zaron - Сряда, 02 Ноември, 2016, 18:57:59
Къде правите сбирките?.
Секи на различно място.
Ние преди у Ветрило1
Па Райдеро май по Младост нейде.
Мен ме не бърка де кажете там ,че цъфнем.

Zaron

Цитат на: Бриги Магнито - Сряда, 02 Ноември, 2016, 19:09:36
Секи на различно място.
Ние преди у Ветрило1
Па Райдеро май по Младост нейде.
Мен ме не бърка де кажете там ,че цъфнем.
Ветрило е готина пицария,става.
Живея на близко.

Бриги Магнито

Цитат на: Zaron - Сряда, 02 Ноември, 2016, 20:05:03
Ветрило е готина пицария,става.
Живея на близко.
Значи сме комшии

nevega

е ако нямате против 'шефчетата' може и аз да намина

Бриги Магнито

Цитат на: nevega - Сряда, 02 Ноември, 2016, 20:16:30
Тамън да те отпочнем от близо,че откога ти се каним да те заапем.

Zaron

Цитат на: nevega - Сряда, 02 Ноември, 2016, 20:16:30
Аз лично не,пък ме заболяха пръстите да пиша тъй,че е по добре да си побъбри на бира с пица.

Zaron

Цитат на: Бриги Магнито - Сряда, 02 Ноември, 2016, 20:07:26
Значи сме комшии
Лелее,сега остава и роднини да излезем....... И е'ати напиването.

rider777

Дека е туй Ветрило бре,,,,,, е са се виде кой обикаля по кръчмите само,,,,,,,,,,, Невега, само да не ни метнат по некой кютек недоволните "колеги" ,,,,,,,,,,,,,,

nevega

аз ще ходя да огледам терена предварително
да набележим маршрути за бягство :)

nevega