• Welcome to Форум на българските шофьори.

Смяна времето на дигитален тахограф

Започната от juli76, Неделя, 30 Октомври, 2016, 13:32:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Сканирай Плана за бягство и ми го прати на пощата  да го разучавам до Коледа за да сме подготвени адекватно ,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Zaron

Цитат на: rider777 - Сряда, 02 Ноември, 2016, 23:02:50
Дека е туй Ветрило бре,,,,,, е са се виде кой обикаля по кръчмите само,,,,,,,,,,, Невега, само да не ни метнат по некой кютек недоволните "колеги" ,,,,,,,,,,,,,,
По лошо,ще ви напием до припадък за да си признаете,че сте виновни. ;D

Zaron

rider777

Аз не се напивам ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, а и не мога да разбера кой за кво е виновен ,,,,,,,,,,,,,,,,,

Zaron

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 03 Ноември, 2016, 05:52:02
Аз не се напивам ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, а и не мога да разбера кой за кво е виновен ,,,,,,,,,,,,,,,,,
[/quotняма бягство брат,влизаме заключване вратите и се почваме със студена бира и обилно мезе.
Стига с тия сериозни теми,малко разпускане и пак отново. ;D

Zaron

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 03 Ноември, 2016, 05:52:02
[/quote Ще намерим все се за нещо да се хванем.
Единственият начин за бягство е да платите сметката. ;D

loshdancho

Райдъра ако плати сметката треа те назначи за работник....да я избие
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Zaron

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 03 Ноември, 2016, 17:59:30
Райдъра ако плати сметката треа те назначи за работник....да я избие
Като гледам как се плаща,предпочитам пазач или чистач.

admin

Цитат на: Zaron - Четвъртък, 03 Ноември, 2016, 13:44:31
Ще намерим все се за нещо да се хванем.
Единственият начин за бягство е да платите сметката. ;D

Престани да правиш повторни публикации! Имаш на разположение ЕДИН ЧАС след публикуване, в рамките на който можеш да използваш бутона "ПРОМЕНИ" и да добавиш или премахнеш съответната информация.

Освен това не прави корекции в цитатите на останалите потребители, защото буквално след това твое действие не се разбира кой какво е писал!

При следващо неспазване на горепосочените препоръки ЩЕ ПОСЛЕДВА БАН!!!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Zaron

Не помня да съм правил корекция на който и да е текст неписан от мен.
Правя си само на мойте.
И все пак ако има грешка съжалявам,тя е неволна поради причината,че пиша от смарт фон.

admin

Цитат на: Zaron - Петък, 04 Ноември, 2016, 07:12:45
Не помня да съм правил корекция на който и да е текст неписан от мен.
Правя си само на мойте.
И все пак ако има грешка съжалявам,тя е неволна поради причината,че пиша от смарт фон.
Постоянно правиш някакви корекции в цитатите на колегите, които използваш в публикациите си и това води до неразбираемост на написаното.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Zaron

Цитат на: admin - Петък, 04 Ноември, 2016, 13:15:30
Постоянно правиш някакви корекции в цитатите на колегите, които използваш в публикациите си и това води до неразбираемост на написаното.
От скапаните технологии е,Не го правя умишлено.
Веднъж да ми трепне пръста на това малко екранче с миниатюрен шрифт и грешката е готова, и после дори и да я забележа не мога да я оправя защото не пиша на нормална клавиатура.
Съжалявам.

koko_loco

Здравейте пичове!
Тая сутрин аз си коригирах времето на тахографа и по по-грешка и аз съм натиснал това OUT и после ок. Значи съм карал около 5 мин докато го видях и после го смених веднага. То вместо иконката на волана докато караш е изписало OUT. Сериозен проблем ли е. Може ли да се заядат?

Dilyan_Zagorchev

Случи ми се в немско при приключване на работен ден да бутна на OUT погрешка.За късмет на паркинга имаше и управление на полицията(или квото е там),и ходих да ги питам.Казаха да изкарам картата и пак да я сложа.За проблем при контрол не споменаха нищо,но и не съм питал

Dilyan_Zagorchev