• Welcome to Форум на българските шофьори.

Средно образование във фирма

Започната от scania2007, Петък, 04 Ноември, 2016, 20:18:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

scania2007

Защо повечето фирми изискват Средно Образование?Ами ако им излезе човек, който е с основно и има всичко необходимо, включително и стаж ?

scania2007

briko

Няма страшно, подай си документите!

briko

rider777

Аз лично бих наемал само Хора с Висше Образование ама нема мнооо такива де се мераклии за шофери,,,,,,,  то не е гаранция, че някой като има Средно Образование е по-малко тъпанар от някой с Основно ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Райдер поназнайвам един с две магистратури ,идеален е за теб
:D :D :D

Zaron

Обикновенно това са фирми и хора които не гледат професионалните качества на шофьора,или с други думи не знаят какво търсят и искат.

rider777

Зароне, какви професионални качества може да има някой, който ти звъни по телефона и ти вика, че е на един СХЕЛ и не знае накъде да продължи,,,,,,,,,,,,,,, става въпрос за бензиностанциите ШЕЛ ,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Zaron

Цитат на: rider777 - Събота, 05 Ноември, 2016, 14:07:32
Зароне, какви професионални качества може да има някой, който ти звъни по телефона и ти вика, че е на един СХЕЛ и не знае накъде да продължи,,,,,,,,,,,,,,, става въпрос за бензиностанциите ШЕЛ ,,,,,,,,,,,,,
Извинявай човече, повдигаш  въпрос за лингвистика.
Аз познавам хора Архитекти, и то добри Архитекти които не могат да обелват и думичка чужд език, също така познавам хора с основно които говорят свободно няколко езика.
Та си мисля,че образованието не е голям фактор тук.

Zaron

Rider777,имах преди години един началник който казваше на бензиностанциите Q8,  КУ-ЕР,
Аз нямаше как да го оволния макар,че ми се искаше,но му дадох време да се понаучи.
Същият този началник претендираше за много разбиращ и знаещ и също така нямаше никакво образование свързано с транспорта ,но ръководеше транспортна фирма и продължава да ръководи,до къде е стигнал не знам.
Тоест продължава да се учи,та ако забележиш потенциал в някой който има желание  било то с или без тапия за средно дай му възможност без значение как чете и спелува
Латиница.

scania2007

Това, че нямам Средно Образование, не означава, че съм неграмотен, не мога да пиша, чета, смятам, или пък имал проблем с говора. Мераклия съм да стана Шофьор и имам желание да работя тази професия въпреки, че ще срещам трудности.

rider777

Досега не съм срещал някой нормален да няма Средно Образование ,,,,,,,,, нормално е да нямат само разни тъмни етноси ,,,,,,

American

С риск да се повторя, ще кажа че в Америка, нито за кола, нито за камион питат за каквото и да било образование.
Решиш ли си бланките, ОК си.
При назначаване във фирма по-скоро биха искали да могат да говорят свободно с теб, и да нямаш фрапиращи нарушения в рекърда, това е всичко.
smoking gun

rider777

Ти би ли взел на работа някого, когото го е мързяло да учи ???

scania2007

Цитат на: American - Събота, 05 Ноември, 2016, 19:19:18
С риск да се повторя, ще кажа че в Америка, нито за кола, нито за камион питат за каквото и да било образование.
Решиш ли си бланките, ОК си.
При назначаване във фирма по-скоро биха искали да могат да говорят свободно с теб, и да нямаш фрапиращи нарушения в рекърда, това е всичко.
В Германия е същатата работа, но просто искам да си работя за БГ Фирма и да се прибирам в България.

scania2007

Цитат на: rider777 - Събота, 05 Ноември, 2016, 19:31:45
Брат, фен съм ти и следя клипчетата, който публикуваш редовно, но ме разочарова този път. Виждам, че си лошо настроен към хората, който са с Основно Образование, но важното е, че имам желание да работя и нямам спънки в каквото и да е било, но явно ще имам спънки в живота - хората.

Zaron

Цитат на: rider777 - Събота, 05 Ноември, 2016, 19:31:45
Или живееш в тесен кръг от хора,или с предрасъдъци.
На това мога да кажа и дискриминация.
Причини да не завърши много.

Zaron