• Welcome to Форум на българските шофьори.

Средно образование във фирма

Започната от scania2007, Петък, 04 Ноември, 2016, 20:18:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kron

Моето мнение е такова че не е нормално в днешно време човек да няма средно образование,с нищо това имаш ли нямаш ли образование ще ти помогне в професионален план.Гледам предишните коментари на участниците в дискусията раиш ли познавал хора нямат средно образование пък знаели няколко езика айде стига де не е сериозно не завършил училище пък бил ръиш ли голям ПОЛИГЛОТ.Защо има изискване да имаш поне средно образование според мен,защото трябва поне грамотно да си напишеш името,да можеш да прочетеш товарна заявка,да сложиш подписа си под някой документ според който носиш отговорност друг е въпроса дали имането на средно образование ти дава тези качества.Сравнението с Америка и Германия е излишно,за Америка не знам защото не съм бил по тези географски ширини но в Германия мисля че такива хора няма без завършено поне средно образование.

kron

Zaron

Едно е да мислиш друго е реалността.
Не бъркай интелинтелекта с образованието.
Такива хора има и то много,това,че ти може би не владееш езици съвсем не означава,че и други не умеят.

Zaron

hgv_driver

Цитат на: kron - Събота, 05 Ноември, 2016, 20:56:10
... Защо има изискване да имаш поне средно образование според мен,защото трябва поне грамотно да си напишеш името,да можеш да прочетеш товарна заявка,да сложиш подписа си под някой документ според който носиш отговорност...

Крон, ако не си чувал, четене и писане се учи между 1-ви и 3-ти клас. А основното образование обхваща от 1-ви до 8-ми клас.

scania2007

Имам завършен 9 клас, просто в течение на обстоятелствата не успях да си взема Средното, но съм се зарекал да го взема. Ако успея да събера пари за жилище и оставам в България и си уча задочна форма.... Защо ли се обеснявам, въпроса ми беше дали мога да вляза във фирма, която се изисква Средно Образование, но аз имам основно

hgv_driver

Едва ли ще ти откажат работа заради основното образование. Особено ако имаш стаж...

Бриги Магнито

Честно казано при започване на работа,диплома за образование ми търсиха само тая година.
Добре,че си имам една фалшива,та ме взея.
Шофера е верно генерален директор,ма чак па висше да сакат е греота.

Zaron

Избий си тоя комплекс от главата и рипай смело.

Zaron