• Welcome to Форум на българските шофьори.

Отопление за студените зимни месеци!!!

Започната от Педала до Метала, Петък, 11 Ноември, 2016, 17:12:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Boroman21

Ще му трябва и усилен генератор , щот стандартния няма да смогне.
Иначе интересното е колко време ще изкара с тоя акумулатор ?
Иначе ако си вземе един бензинов генератор  може и климатик да си монтира , поне харчи по малко.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Boroman21

juli76

Звънни по моргите и си вземи една печка за бус на 12 волта и не се занимавай с глупости.Все някъде ще се намери такава.На мен ми се върти цена от порядъка на 350-400лв. защото съм питал преди време.Предполагам че ще се намери човек който да ти е монтира.

juli76

down_shiftеr

Суха 12в.  печка от автобус или каравана - това е правилното решение (за микробус)

Газовите печки са подходящи за камиони , предвид това че бутилката също заема място ....  8)

динко

Ето какво открих.Webasto riscaldatore su Ebay-ebay.it.Печки за коли лодки и кво ти душа сака,но как в България става пазаруването не знам.Намерих и няколко използвани но тая техника по разпространена в немачко и австрийско,там може да се търси из моргите.Колегата ако ще отоплява само 2 метра кабина и за лек автомобил му върши работа.Задължително втори акумулатор за печката що стават инфекции с паленето.

Педала до Метала

Бензинова на Запорожец може ли да ми свърши работа?

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.