• Welcome to Форум на българските шофьори.

Kitlik Trans Germany

Започната от gigabait, Събота, 12 Ноември, 2016, 09:32:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Hristo Lishev

Бате Иво, я ме уреди да почна директно на френски или италиански договор, без българско, сръбско, турско и всякакво участие и посредничество с дъх на шкембе чорба с чесън и ме остави да си бия главата тогава. И без  това след Нова година ще си търся друга работа.

Hristo Lishev

rider777

Е кво си недоволен от Саша ???   Такива пари другаде не можеш да взимаш ,,,, мани кви ги разтегат по форумите,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Hristo Lishev

Точно защото не знаеш последните събития покрай Саша и офиса, затова говориш така. А и не те разбирам какво значи израза "тези пари". Не са колосални, повЕрвай ми. Та ще гледам вече за фирма без Bg-Tr-Srb-Bih и тем подобните му участие, дано сполуча. Времето ще покаже.

цецодебел

Ице пробвай там където знаеш езика! Важно е ! Вервай ми!
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

rider777

Ицо, дай някакъв твой телефон да ти звънна или ти ми звънни от служебния ,,,,,,,,,, 0879 030213 А иначе за парите ти казах да не слушаш философите по форумите,,,,,,,    само аз давам повече.

Hristo Lishev

Цецо, знам английски и руски перфектно, ама ни в Англия ми се работи, ни в Русия. Досега в Кокел бях Франция вътрешно и Италия, допадат ми за работа и двете държави, а и маршрутите по национали понаучих. По на север или на изток не. В Испания не знам как е, ама чувам, че там се нарушава зверски, а това изобщо не ми допада. Иво, служебния ми е френски, не мога да набирам от него, съжалявам. Номерът ми е 0877783531.

rider777

Добре де,,,, защо не могат да се пускат обяви тук ,,,,,,, опитах там с квадрата обяви, прехвърли ме на някакъв друг сайт,,, уж пуснах обява а ,,,,,,,,,,,,,,, админ, направи го тук да може да се пускат обяви,,,,,, както и да е ,,,, ако някой си търси хубава и евтина Скания да ми звънне бързо защото ако не я продам до Сряда в Четвъртък се качва да работи тук,,,,, ето снимки http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=4&act=4&adv=41479566327556303&slink=gkux26

Boroman21

Quehenberger може да пробваш . Аз съм доволен за сега , всичко е точно и навреме.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Hristo Lishev

Благодаря, живот и здраве да се прибера в България след месец, като изтече предизвестието и да дойде новата година, пък тогава ще му мисля.

imter

Бате Иво,тая Скания от Биомет ли е?Много ми е позната,може и да съм я карал.

rider777

Идея си нямам,,, може и да е била там преди ама от година и малко не е със сигурност ,,,,   Абе в този ли форум или другаде  имаше раздел с рецепти за манджи ,,,,,,,,,

imter

В този,ако е тази същата бях много доволен от нея,никъде не ме оставяла!!!Все пак тогава беше на около 250 000 км.,направо ми се иска да я подкарам ако я качваш горе!!!

ziroozz

Аз работя в същата фирма от 2-години и съм доволен. В фирмата проблеми имат само шофьори без стаж и опит.А такива идват постоянно. Затова ако имате стаж и не сте мързеливи.Заповядай те.

Ganchev75

До колегата GIGABAIT  и всеки четящ темата!
Мнението, което ще изкажа, ще бъде мое лично мнение и впечатление! Това, че някои от вас ще ме нападнат, по стар народен български, шофьорски обичай - не ме интересува! Аз искам да изкажа собствените си впечатления от фирмата!
Колега GIGABAIT, след като ТИ написа всички неща, които се случват в тази фирма, искам да напишеш в кои фирми не се случват тези неща, за да може да отидем всички заедно да работим там?! Явно ние с теб работим в различни фирми с името Kitlik, защото във фирма Kitlik, в която аз работя условията уговорени от въпросният Румен, оплют от тебе, все още се спазват. С въпросният Румен се запознах по телефона и всичко, което ми обясни като условия, се спазват и до момента! Моето мнение, че ти не си искрен и умишлено спести доста неща! Аз ще кажа, при какви условия започнах работа и съм сигурен, че ти си започнал при същите! Нещата, които ще напиша като факти и условия по договора на работа искам ти да потвърдиш или обориш, ако не е така! Аз работя от 1г. и 6м. и вече съм с постоянен трудов договор. Условията бяха следните по моя спомен:
1. Немски договор
2. Заплата между 1900-2000 евро стартова
3. 3м. работа в Германия - 1м. в България. Като за периода, когато съм в България здравната и пенсионна застраховка не се прекъсват. За пътуването ми до България и обратно получавам 300 евро за път и еднократна карта за гориво на стойност 44 евро.
4. за периода съм получил два чисто нови камиона. За същият този период до момента, на мен никой не ми е удържал пари за гориво, никой никога не ме е питал защо си минал по даден маршрут. Искам да ми посочиш колега, който нарушил закона за управление, фирмата го е накарала да наруши, да са го хванали и той да е платил от джоба си?!
5. Заплатата си получавам точно на 10 число, както и ти, и все още нямам спомен да е закъсняла, както и ти!
  За твое сведение, въпросното "кюфте" Сергей Сидоренко и останалите двама диспонента руснаци, са поставени там заради такива като нас, които знаем само немски думи като....  Пауза, Бира, Рампа и Светофар.... и останалия ограничен брой думи, които използваме!
Така, че, колега, ти не беше обективен и честен спрямо другите! Ти си явно един от тези колеги по паркинзите, които са велики шофьори!
  Колеги, мисля, че трябва да бъдем по -обективни понякога!

SEMPER

Ганчев :) я кажи по колко часа на ден караш без карта  ;D ;D :D

И така по телефона кат си се разбрал ти казаха направо - няма проблем, нарушава се при нас - и ти си каза - те тая фирма съм я търсил цял живот и хукна презглава.  ;D

Тука че сме се събрали все прости - прости сме, ама чак толко прости не сме :)

И кат ви каже Серьожка СЕМАФОР вместо АМПЕЛь ви е по ясно за кво иде реч.  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната