• Welcome to Форум на българските шофьори.

Врати се заключват, ти си отвън

Започната от Hristo Lishev, Сряда, 16 Ноември, 2016, 21:39:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Hristo Lishev

На някой да му се е случвало нещо подобно, като ключ, дистанционно, телефони, всичко е в кабината? Сега съм с найлон вместо дясно стъкло до утрешния сервиз, като бонус печката от 5 дни не работи. Ама за сметка на това си подадох "рапорта" и от Нова година съм свободен агент.

Hristo Lishev

Boroman21

Мда , подобна случка но късмет че имаше колега с телефон та звъннах на диспонента да прати сервиза. Като цяло срам голям , а има и случки с колеги излезли за една "вода" по гащи .
Аз съм си създал рефлекса винаги ключа на врата или ако оставам дръгел да работи поне стъклото пуснато до долу.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Boroman21

BISER1975

Какъвто и камион да карам, винаги правя копие на ключа, и в джоба. Като имам впредвид само за отключване, а не с чип.

Nachinaesht

И аз съм си направил едно ключе, без чип. Турил съм го на едно скришно местенце, дето имам достъп и при заключена кабина, щото и аз едно време съм трошил дръжката на вратата на една Скания.

loshdancho

В Сърбия съм се заключвал отвън за едно пикаене. Добре, че не бях по гащи.  Струваше ми 30€ за ключар плюс такси.  Ма добре, че бях в населено място.Представям си на някоя бензиностанция в нищото... Стъклото отиваше веднага. Скоро пак имах случай и даже камиона работеше... за късмет дясното стъкло беше отворено. Веднага се изхвърлих бушона на централното заключване.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.