• Welcome to Форум на българските шофьори.

Анкета относно налагане на бан

Започната от Boroman21, Вторник, 22 Ноември, 2016, 07:01:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Аз, Наполеон ви заповядвам да спрете да се кълвете из форумите !!!!!!!!!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pirovski

ВАУ.Дошли са даже към детската градина,други от категория 0+"Али Баба 40 разбойника".Не сте ли събрали парите,не се бавете.Очаквам да ги подредите,трябва да ли работя за тях,зависи от подредбата.Не сте ли в състояние,(посещение на разни болнични заведения)освобождавайте позиций.Запомнете 21+,(категория за общество занимаващо се с транспортен бизнес)ВАЖНО.

pirovski

SEMPER

Цитат на: rider777 - Вторник, 22 Ноември, 2016, 22:01:17
Аз, Наполеон ви заповядвам да спрете да се кълвете из форумите !!!!!!!!!!!!!!!!!

Не си спомням да съм те назначавал за Наполеон. ;D ;D
Но е възможно де, тея розовите хапченца де ми ги изсипват три пъти на ден с фуния в гърлото съм забелязал че влияят зле на паметта. ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rider777

Чудя се защо няма никове като Зевс, Тор ,,,, или поне Аполон ,,,,,  на Перковски ще му отива един такъв ,,,,,,,,,,,,

Zaron

Цитат на: pirovski - Вторник, 22 Ноември, 2016, 22:44:20
ВАУ.Дошли са даже към детската градина,други от категория 0+"Али Баба 40 разбойника".Не сте ли събрали парите,не се бавете.Очаквам да ги подредите,трябва да ли работя за тях,зависи от подредбата.Не сте ли в състояние,(посещение на разни болнични заведения)освобождавайте позиций.Запомнете 21+,(категория за общество занимаващо се с транспортен бизнес)ВАЖНО.
Предвид написаното по-горе давам положителен глас.
Много се взирах и не намерих връзка или отговор на нито един пост.

loshdancho

Цитат на: rider777 - Сряда, 23 Ноември, 2016, 04:35:48
Чудя се защо няма никове като Зевс, Тор ,,,, или поне Аполон ,,,,,  на Перковски ще му отива един такъв ,,,,,,,,,,,,
По би му отивало КашПровски.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.