• Welcome to Форум на българските шофьори.

Таби Транс ЕООД гр. Хасково

Започната от Shumahera, Неделя, 27 Ноември, 2016, 16:48:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SOLAR

Цитат на: Shumahera - Сряда, 18 Януари, 2017, 23:27:13
Колега ти май мнгоо си се опарил от работодатели за да пишеш толкова озверено.Нападението е най добрата защита.КОйто си е съвестен и си работи, няма проблем с получаване на командировката. Подобни термини като "схеми за измама" звучат много не на място. Колега,ти караш ли, работиш ли?Не мога да ти насмогна на писането.Сигурно си голям професионалист или си от тези дето още не са спрели и слагат лаптопа и сателита  ;D ;D ;D ;D а, пък после претендират за много

Shumahera, когато пътувам нямам необходимата възможност да влизам във Форума, затова отговарям със закъснение.
Само в една от фирмите се отнесоха с мен некоректно. В останалите мога да започна работа отново, но в момента в тази ми е най-изгодно, като условия, заплащане и осигуровки. Именно затова съм сменил "20000" фирми (както си изчислил).
Направиш ли си труда да прочетеш по-задни публикации във Форума, че "схеми за измама" са именно от начина за заплащане който описваш, а това е начин за измама на работодатели. (какъвто очевидно си)

ЦитатКолега,ти караш ли, работиш ли?
Считам, че обръщението "колега" не е подходящо, защото професиите ни са различни. Работя, както писах като м. шофьор в последната фирма, въпреки, че съм пенсионер II категория около година. Във ФБ (албуми) съм публикувал още преди години снимки в някои страни в които съм бил. Скоро не съм го допълвал, в момента имам много домашни ангажименти.
Определението "голям професионалист" за мен не съществува, едва ли има такъв. Има само неразумни водачи.
И допълнително за "сателита". В случай, че бе пътувал извън границата, щеше да знаеш, че има и други начини за гледане на българска телевизия в чужбина. Освен това, знаещите чужди езици се информират и от чуждите предавания по ТВ и радио.
Би ли споделил своя опит ?!?

Shumahera, публикуването от теб на не истини, предизвиква възмущение, а не озлобление. Не е необходимо отново да описвам неверните неща.
Първата публикация е от м. ноември, но до сега никой друг нищо не е публикувал за тази фирма (може би ще накараш някой друг служител да си направи профил и да публикува :) ? )

ЛЕКИ ПЪТИЩА !

SOLAR