• Welcome to Форум на българските шофьори.

Има ли някой който ще работи по Коледа и Нова Година ?

Започната от American, Сряда, 30 Ноември, 2016, 20:19:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

American

Възниква ми въпроса понеже разправяте че работите по 3 месеца и един в БГ.

Т как ще стане номера с Коледата ?

Благодаря
smoking gun

American

smoking gun

imter

Коледа и Нова Година някои ще работим,като периода от 24.12 до 02.01 се заплаща двойно.Поне в нормалните и коректни фирми е така,в другите не знам как е :).

imter

комбайнер

И при мен се получава двойно, стига горницата след Нова година да не ми я вземат за нафтата, дето е изгорил в повече /според фирмената методика/ камиона.
  То, ако останат тия пари и без това не мога да се сетя какво да ги правя. ;)

Boroman21

Мне , пари ми не трябват отпуска от 16.12 до 20.01 . Какво кат зема 2но и 3но , нема си направя кефа и да празнувам заради 300-400евро .

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

American

Гледам по БГ новините че чужденци летят до БГ за 9Е за уикенда. Т си помислих, неможете ли вие да паркирате камиона и за 9Е да си литнете до Софето ?
smoking gun

admin

Цитат на: American - Петък, 02 Декември, 2016, 09:02:47
Гледам по БГ новините че чужденци летят до БГ за 9Е за уикенда. Т си помислих, неможете ли вие да паркирате камиона и за 9Е да си литнете до Софето ?

Това по кои новини го гледаш? Да не би информацията да е от Министерство на истината?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

American

По новините беше преди няколко седмици.

Дадоха ги как се събират пред съдебната платата в София и там си наемат екскурзовод, да ги води из София и да им обяснява.
smoking gun

SEMPER

Хех, много си наивен  ;D

Има билети от 10, 20, 30€ , наистина има, обаче запомни - не са през уикендите, не са по Коледа и Нова година, не са по Великден , не са през август и не са през ученическите ваканции. В тези периоди цените на нормалните авиокомпании са двойно по скъпи от нормалните цени, а цените на нискобюджетните са точно колкото на нормалните за тези дни. Няма значение колко отрано си поръчваш билета. Мениджмънта на авиокомпаниите не пасе трева и много добре знаят кога е жътва за тях.

Евтини билети има, по правило са в време което не устройва никой нормално работещ. И са от най неудобните летища.

Примерно - една известна в БГ авиокомпания рекламира полети от и до летище Мюнхен Запад  ;D Обаче това летище, което никой не го знае под това име е много по близко до Франция, отколкото до Мюнхен. Единственото вяр о в рекламата е, че е на запад от Мюнхен. :)
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

American

Семпере, абе знаеш ли, имам желание някой път на път за БГ да кацна на Мюник и да разгледам за ден два Бавария
Да вида има ли там убава бира и средновековни замъци, кво ша кайш ?
smoking gun

ivansavov

Миналата година работих на НГ, но тази година за щастие ще почивам.

ivansavov