• Welcome to Форум на българските шофьори.

Седмичната почивка в Германия - съвсем скоро в бели чаршафи

Започната от SEMPER, Сряда, 14 Декември, 2016, 00:30:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SEMPER

Райдъре, за газовия котлон и бидончето с кисело зеле ли се притесняваш ?  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Nachinaesht

Цитат на: micyri - Неделя, 28 Май, 2017, 12:07:22
Сериала с заплащането го оправихме,дайте да мислим ,като отидем на хотел ,дигиталната карта или шайба кво я правим?! :)

Силно се съмнявам някой да кара камион с шайба у немско. А с дигиталната карта не виждам проблем. Вадиш я от дигитала и си я туряш у джеба. Това го знае всеки шофер,а лаиците/философи само мажат по темите и ръсят мозък, мислейки се за голямата работа.

Nachinaesht

rider777

Камиони със шайби у немско колкото си искаш има ,,,, да ръсна малко мозък ми беше идеята ,,,,,,  а Семпер,, бидонче с кисело зеле нямам ама само електрониката в камиона ми е за над 10 000 лева а и всичко останало ми е ценно също,,,,,  не е зле,,, тва е предложение към Админа ,,,,,, под името на потребителя, който пише да стои най-важното инфо ,,,,, Професионалист, Турист, Форумен шофер или Обикновен кибик ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

briko

Професионалист, Турист, Форумен шофер или Обикновен кибик ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
[/quote]

С това съм съгласен на 100% ;D ;D ;D виждам се в това описание за сега.

Nachinaesht

Райдер, нямах предвид теб. Напълно споделям опасенията и притесненията ти във връзка с новите изисквания в Германия. Подразни ме подигравателния тон в постовете на двамата "немци". Тях визирах. Те явно са доста далеч от професията, а живота в чужбина ги превръща в .......... Айде няма смисъл да обяснявам - вижда се от постовете им във всяка тема.

SEMPER

Чак пък немец не съм станал още  ;D ;D ;D

И ако професията е катунарство с мъкнене на ракии, туршии, котлони, пиростии, сателити, легени, лаптопи, телевизори - да, твърде далеч от нея съм.

Малко по радикално си реших проблема - примъкнах си целия катун еднократно наведнъж.

И да, шайби има колкото искаш, поне 30% от камионите са със шайби.
Някои "художници" много ги уважават :D

micyri

Цитат на: Nachinaesht - Неделя, 28 Май, 2017, 20:23:02
     Райдер, нямах предвид теб. Напълно споделям опасенията и притесненията ти във връзка с новите изисквания в Германия. Подразни ме подигравателния тон в постовете на двамата "немци". Тях визирах. Те явно са доста далеч от професията, а живота в чужбина ги превръща в .......... Айде няма смисъл да обяснявам - вижда се от постовете им във всяка тема.
Радвам се ,че си усетил подигравателния тон с който пиша,ама не си схванал защо го правя!!!!
Пиша така за да ви накарам да мислите по немски.
Проблема е сериозен и до тука квото се изприказва е за масата и ракията ,а не за решаване на проблем.
Тука като си приказвате помежду си няма да намерите решение,то е в разговор с шефовете ви.
Ето ви и прясно инфо от преди 2 ч. един бивш колега ми се обади да ми каже.
Днес на А3 около Франкфурт полиция затваря паркинга и бензиностанцията и започва да пише на всеки камион (без значение регистрацията) актове от 1500 евро за фирмата превозвач.За шофьорите за сега било само устно предупреждение ,а по принцип глобата за шофьора ще е 500 евро.После пак кажете ,че немските полицай са ви криви.
Та ,ако има някой пострадал ,да разкаже или потвърди сцената,ще е добре.
Nachinaesht  това е положението,не че сме станали немци,а вие не сте станали европейци,щом така ги разбираш нещата.

п.п     .....не искам да засегна никой колега!

micyri

Joro Stoqnow

micyri , ако не си забелязал това е форум на шофьори а не туристическа агенция
А ти избра ли си кой твои приятел ще глобят в неделя ???
Ако искаш още едно немско знаме си сложи за да не ти личи балканската злоба

micyri

Цитат на: Joro Stoqnow - Петък, 02 Юни, 2017, 18:09:12
micyri , ако не си забелязал това е форум на шофьори а не туристическа агенция
А ти избра ли си кой твои приятел ще глобят в неделя ???
Ако искаш още едно немско знаме си сложи за да не ти личи балканската злоба
Хмм,явно още не сте схванали смисъла на това което казах малко по-рано!!!!
Опитвам се да ви кажа ,че проблема ще се реши от шефа ви,а не тука.
Вместо някой да сподели ,че е разговарял по темата с шефа си и да чуем какво са измислили,вие ме вкарвате в "филма" и мислите че се заяждам.
За какво да се заяждам ? Аз нямам проблем,предстоят 3 почивни дни в Германия.

Joro Stoqnow

micyri , аз точно това и казвам че ти нямаш проблем и точно за това се радваш че твоите колеги са в това неравностойно положение спрямо теб.
Надявам се сега ме разбра

micyri

Цитат на: Joro Stoqnow - Петък, 02 Юни, 2017, 23:50:38
micyri , аз точно това и казвам че ти нямаш проблем и точно за това се радваш че твоите колеги са в това неравностойно положение спрямо теб.
Надявам се сега ме разбра
Пак не си разбрал!!!!!
Как ще се радвам,като до вчера и аз бях така?
Разсъждаваш по балкански! Направо ти се чудя.....

Joro Stoqnow

micyri

hgv_driver