• Welcome to Форум на българските шофьори.

Седмичната почивка в Германия - съвсем скоро в бели чаршафи

Започната от SEMPER, Сряда, 14 Декември, 2016, 00:30:12

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

SEMPER

Цитат на: nevega - Понеделник, 12 Юни, 2017, 14:52:11

Нищо объркано няма - казах, че явно трябва да нзанча живеещи в германия - по-малко персонал, нямя да ги мисля за почивки (макар че това са глупости щото в кой точно район да живеят???)  

А в заключине просто да ти кажа че си чеша пръстите - това дали си жувущ в германия или не ама грам не помага в предвид размерите на страната

В кой район да живеят - единствено възможно е да живеят на някои места из бившата източна Германия. Само там е възможно квартирата да им стъпи на нещо от сорта 100-200-300 € според зависи. Другаде ще трябва да работят само за квартира и храна, а в около половината Германия просто е невъзможно да намериш квартира, независимо колко си готов да плащаш.

А камион в двора - напълно възможно, ако искаш ще ти снимам на един комшия четириосния влекач Актрос как му се събира съвсем точно в двора. :D

Тази тема я отворих само за да предупредя какво се очаква да става ...
Съвсем добронамерено, а сега взех да разбирам от нея интересни и нови неща за себе си. Не ми пречи особено ..., но каквото почукало - такова се обадило ...
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

micyri

Мисля  да се придържаме към темата,макар че вече не знам какво може да се пише.Просто ще трябва време за да видим последствията от този нов закон.
А ако на nevega му е забавно да чупи пръсти по клавиатурата и да ни обяснява как неговите момчета ще хукнат към живота в Германия за да му спестят пари за хотел,да направи нова тема за да си коментираме .
А сега наздраве на всички!

micyri

briko

down_shiftеr

Наздраве колеги !

;D.....с риск *бай Запетай* да ни обяви  за ;;;;

Цитат на: rider777 - Понеделник, 12 Юни, 2017, 19:07:31
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, тъпанари и алкохолици,,,,,,,,.

нема страшно - всичко ще се подреди по един или друг начин...

briko

;D Упс, след 3 разредени мастики и 3чаши студена бира, Аз не съм алкохолик! Питал съм личния лекар.

hgv_driver

Аз пътувам предимно Испания - Германия и не виждам проблем да правя в Испания 46 часа и после в Германия 44 часа.

abator

Момци, върнете лентата няколко години назад и си спомнете, че европейската комисия даде указания за развитие на интермодалния транспорт. Това ни чака. ;-)

Изпратено от моят SM-A300F с помощта на Tapatalk

emil.milkov

Здравейте,
правите ли паузи от 45ч в Германия и къде. Последно четох, че няма да има санкции до края на Август, но незнам до колко е вярно.
Благодаря предварително.

micyri

Аз не правя такива паузи,работата ми не го изисква,но за сега на аутохоф няма да имаш проблем.

latzi

От днес май е в сила 45 часа пауза извън кабината.
БАГ започвали проверки по пътищата.
Челно с 70!

emil.milkov

micyri

Цитат на: emil.milkov - Петък, 21 Юли, 2017, 11:55:09
Колега, може ли подробности? Къде го чете това?
Сигурно у фейса в групата на межд. шофьори. :)
В тая група и там подобните избягах с 200км. ,че е страшно....
Абе не е лесно да си жив! ;)

latzi

По радиото (SAW) я заварих темата. Но ного не го говорим немския, ма некъв полицайшеф се обесняваше. Около Магдебург бех.
Иначе фейс ги немам и ги неща тия.
Челно с 70!

juli76

Не се ли обжалва в съда все още този закон ? Факт е обаче,че събота и неделя май се намират повече свободни места по паркингите в Германия от преди.Констатацията ми е от миналия уикенд паркинг Ватерщетен край Мюнхен.

micyri

От 1.09 ще се разбере,до тогава акцията ще е предупредителна и разяснителна.
След тази дата 500 евро за шофьора и 1500евро за фирмата превозвач.

micyri