• Welcome to Форум на българските шофьори.

Господин Пировски

Започната от pirovski, Четвъртък, 03 Ноември, 2016, 17:04:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

translogistic

translogistic

pirovski

Здравейте.Браво,можете да напишете,извинявам се.Приемам три варианта,да ме провокирате:1.Вие сте,жена можеща да провокира,само да и се обърне внимание.2.Вие сте,работодател можещ да провокира,като е с предложение по добро от конкретното.3.Вие сте,дете без родителски контрол,което е в общество 21+.Не се ли намирате сред тези варианти,освобождавайте позиций.

pirovski

loshdancho

Пировски, Ти си робот бе  брат.
Само една машина може да е толкова тъпа и ограничена за да повтаря само :освобождавайте позиций.
Което и живо същество да е, щеше да претърпи някакво развитие....за  разлика от Теб.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

rider777

Данчо ,,, не те ли кефи Перковски бре ??? И аз не вярвам в Еволюцията и нашият герой показва, че съм прав ,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pirovski

Боже,господи.Поредния....Не видях сетрави,около мен.Вие,от кои манастир сте?

цецодебел

Цитат на: loshdancho - Събота, 19 Ноември, 2016, 02:04:26
Пировски, Ти си робот бе  брат.
Само една машина може да е толкова тъпа и ограничена за да повтаря само :освобождавайте позиций.
Което и живо същество да е, щеше да претърпи някакво развитие....за  разлика от Теб.
Ееее, пропуснал си другия шедьовър : подреждайте пари !  ;D
Аз казах че е невъзможно да има" такова животно" !Сигурен съм че не е тоя за който се представя....
Или пише от някое заведение ,където не си пие редовно хапчетата :D
Админ. сигурен ли си че не знаеш нищо по въпроса ? :-\
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

admin

Цитат на: цецодебел - Събота, 19 Ноември, 2016, 10:33:51
Ееее, пропуснал си другия шедьовър : подреждайте пари !  ;D
Аз казах че е невъзможно да има" такова животно" !Сигурен съм че не е тоя за който се представя....
Или пише от някое заведение ,където не си пие редовно хапчетата :D
Админ. сигурен ли си че не знаеш нищо по въпроса ? :-\

Знам ли и аз самият какво знам...
Мисля си по какъв начин е преминал тестовете за психологическа годност, при положение, че има С+E - http://avtoinstruktor.bg/kursisti/233684
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Абе щом е спечелил и един месец безплатен интернет от Линк Бг ,,, има и АDR ,,,, има и депозит в КТБ ,,,,, абе гоУема работа е нашия чиляк ,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Събота, 19 Ноември, 2016, 13:02:11
Абе щом е спечелил и един месец безплатен интернет от Линк Бг ,,, има и АDR ,,,, има и депозит в КТБ ,,,,, абе гоУема работа е нашия чиляк ,,,,,,,,,,,,,,

Депозитът в КТБ е в размер на 88 лева, но все пак е нещо. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Аз примерно нямам и стотинка в КТБ ,,,,,,,,,,,,,,,, 88 кинта си е колосална сума ,,,,,,,,,,

цецодебел

Цитат на: admin - Събота, 19 Ноември, 2016, 11:00:46
Знам ли и аз самият какво знам...
Мисля си по какъв начин е преминал тестовете за психологическа годност, при положение, че има С+E - http://avtoinstruktor.bg/kursisti/233684
Аз пък си мисля че някой ни ебава , и истинския хабер си няма....
"ВАУ,радвеме,факта,че ме разпознавате.Това,означава,че не се крия зад псевдоним"  - цитат от въпросната личност :D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

lumpen

Ако мислиш, че човек без опит, но с желание да се научи може да ти свърши работа вземи мен. Всички документи са ми в наличност с изключение на АДР. Немски език се оправям криво ляво 10 години може и малко повече имам стаж на автобус, в Бг повече, по Европа също, предимно Германия съм пътувал.

naum4o

Имам усещането, че на Пировски родният му език е руски, а не български, макар да е с български корени. Затова му е толкова интересен речитативът.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

pirovski

Аз,мисля,вашето изказване,без сарказъм,има по различно значение.naum4o.Успеете ли да си обясните значение на речитатив.Също,да замените усещане с например чувство,както Български корени с роден майчин език Руски.Той е Българин,аз го чувствам като Руснак.Тогава ще разберете какво искате да напишете.Тогава,аз ,ще си помисля,той е обиден,агресивен,(защо)искам да разбера.Хайде да бъдем професионалисти вместо аматьори с намерения да злепоставяме личност.Има обслужващ персонал,форума е контролиран,аз,много често имам пречки от тези хора.Вие сте техни "фигури"?Все още искам да не ми отстраняват регистрацията.Аз,не позволявам,вашия начин на общуване с мен.Можете ли да бъдете професионалисти?Аз,ще успея да реализирам,професионализма.Не успеете ли,ще искам,да се дистанцирате от мен.

rider777

Не,,,, честно, това е писано от робот.

rider777