• Welcome to Форум на българските шофьори.

Господин Пировски

Започната от pirovski, Четвъртък, 03 Ноември, 2016, 17:04:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

djingov

И аз си мисля,че е киборг,но няма да освобождавам позиции.

djingov

pirovski

Не ги ли освободите позицийте.Не виждам с какво ще ги затвърдите.Не виждам,аргументите ви за това,че съм робот,киборг.Абсолютно,неуважаващи изказвания,странни са ми.Някой имали думи,дела,който може да обоснови нападките?

pirovski

rider777

Пич, кАжи честно кой клас си завършил !!!!!!!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Според мен човека се бъзика с вас,а вие като канарчета му се връзвате ;D ;D ;D ;D.

цецодебел

Интересно забавление си е намерил ! Не го ли сърби долната част на гърбът ? :D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

майн рид

Пирговски ай соприса бре . Нема тема в която да си мъцнал и да не е отишла у киреча .За това имам предложение да направим спецялен РАЗДЕЛ забавни мигове със Пировски
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

pirovski

пирговски,за мен ли е,казвам се Пировски,Павел Пировски.Направете,за мен ще бъде интересно,възможно е да съм се забавлявал.Искам да видя.Не са ли истина,всички ще искате да ви изтрият регистрацията!

Mandor

Цитат на: naum4o - Събота, 03 Декември, 2016, 22:50:53
Имам усещането, че на Пировски родният му език е руски, а не български, макар да е с български корени. Затова му е толкова интересен речитативът.
Не е робот. От Добрич е, за това му е такъв речитатива.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

naum4o

Цитат на: pirovski - Неделя, 04 Декември, 2016, 11:40:01
Аз,мисля,вашето изказване,без сарказъм,има по различно значение.naum4o.Успеете ли да си обясните значение на речитатив.Също,да замените усещане с например чувство,както Български корени с роден майчин език Руски.Той е Българин,аз го чувствам като Руснак.Тогава ще разберете какво искате да напишете.Тогава,аз ,ще си помисля,той е обиден,агресивен,(защо)искам да разбера.Хайде да бъдем професионалисти вместо аматьори с намерения да злепоставяме личност.Има обслужващ персонал,форума е контролиран,аз,много често имам пречки от тези хора.Вие сте техни "фигури"?Все още искам да не ми отстраняват регистрацията.Аз,не позволявам,вашия начин на общуване с мен.Можете ли да бъдете професионалисти?Аз,ще успея да реализирам,професионализма.Не успеете ли,ще искам,да се дистанцирате от мен.
Колега, чак сега видях поста ти. Малко трудно те разбрах, но искам да знаеш, че съм сериозен и не се шегувам. Наистина питах дали случайно не си бесарабски българин. Все пак фактите са такива: вербалните ти конструкции са леко нетипични.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

pirovski

Колега,аз,мога,да ви кажа,баща ми е Българин,(по важно е майка ми каква е)майка ми,също е Българка.Не ви разбирам,какво за вас е значението,аз,каква народност имам.Нежелая,да разбера(някой ден, имам ли възможност,ще ми се изясни).Както съм,казвал,не разрешавам да се шегуват,подиграват,неуважават,мен и онова,което представлявам.Можете ли,върнете се към темата.

SEMPER

Баце, думите българин и българка се пишат с малка буква отпред според българския правопис.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Цитат на: SEMPER - Неделя, 18 Декември, 2016, 23:13:56
Баце, думите българин и българка се пишат с малка буква отпред според българския правопис.

При него нещата изобщо не се движат според българския правопис. Отделих писанията му в отделна тема, защото не е прилично да се пишат небивалици в сериозни теми.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SEMPER

Пък отделна тема за този индивид е още по неприлично  ;D ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

цецодебел

Казах ви че некой се ебааава , ама щом не вервате....
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

loshdancho

Напротив, темата си е добра, ама е малко скучна щом титуляра има бан.
Може да е израсъл някъде навън, и за това да пише така. Но пък  е инат и не "освобождава позициЙ".
кашПировски, вярно ли е съмнението ми?
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.