• Welcome to Форум на българските шофьори.

2016.12.21

Започната от Boroman21, Неделя, 18 Декември, 2016, 15:40:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Boroman21

Цитат на: benc - Неделя, 18 Декември, 2016, 13:43:47
А ти де работиш бре убавец , та така се изказваш. Не се скатавай айде мъцни ,  ама така по нета е по лесно нали ?

И пак ти казвам нямам нищо общо с nothegger , и поработи малко върху културата си че не е прилично .

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Boroman21

benc

Цитат на: Boroman21 - Неделя, 18 Декември, 2016, 15:40:26
А ти де работиш бре убавец , та така се изказваш. Не се скатавай айде мъцни ,  ама така по нета е по лесно нали ?

И пак ти казвам нямам нищо общо с nothegger , и поработи малко върху културата си че не е прилично .

За мен си бачкам бре тупан....!!!!! друго да ти мъцнем ли....?!?! На мен и по нета и на живо ми е лесно ....на паркинг до Кале съм...ама е платен и не е за Нотигери.....надничаше един преди малко през оградата от вашите кът простинало куче...
   Нати и координати 50.979196///2.215290 ако си на близо ела да ти кажа колко съм страхлив....добре,че е нета иначе щях да съм по-нисък от тревата....службогонец...
  И култура имам,ама я показва де е нужно,притебе нанайси смисъл...бегай легай...арее

П.П.  Да те светна ли защо не ме радваш...
  Нападна колегата дето беше писал за "Златната Нотигер" все истини,които я слагат точно в черния списък където в същност и е мястото !!!
   При тебе е валидна поговорката "покорна главица сабя не я сече" ама не всички са специалисти по аналингуса !!!!

benc

Boroman21

Сори баце ама съм има нема 2000км от там у нас а ти търкай баджаци по паркингите и работи за тебе си.

benc

Цитат на: Boroman21 - Вторник, 20 Декември, 2016, 23:21:17
Сори баце ама съм има нема 2000км от там у нас а ти търкай баджаци по паркингите и работи за тебе си.

Все да си си у вас !!!! На такива като тебе там им е мястото,в бърлогата...
Аз и други работи търкам по паркингите,ама ти с подеянието в Нотигер не можеш да си позволиш и кирта да си изтъркаш в нормална баня !!!
  Радвай се,че си в дупката си....все пак я виждаш веднъж на три месеца... ;D

П.П. Събирай изварата на комшиите,че после нема !!!! Чак след три месеца !!!!
         Оправи и мрежата,че май някой много е прескачал..... ;D ;D ;D

Boroman21

Пич виждам че си от тия дето са си купили психото за това спирам с глупостите и ще помоля админа да почисти темата че я осрахме.
Пп. Тва за изварата явно от опит пишеш а ;)

benc

Цитат на: Boroman21 - Сряда, 21 Декември, 2016, 00:11:48
Пич виждам че си от тия дето са си купили психото за това спирам с глупостите и ще помоля админа да почисти темата че я осрахме.
Пп. Тва за изварата явно от опит пишеш а ;)

Аз да не съм северозападнала офца кът тебе бе тупан та да си купувам документите...
Осирането на темата почна от тебе унуфри...
  И не,не пиша от опит за изварата,няма защо да търсим нещо навън щом то ни е на една ръка разтояние .....ти я мисли...къде е логиката.....селски ергенин... ;D

rider777

Секса е на една ръка разстояние :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))  Тва ми ареса яко и го вкарвам в Златния Фонд :-))))))
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Benc, на теб кой ти каза, че можеш да използваш подобен език в този форум? Следващият бан ще бъде за 30 дни!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

kron

Шефче остави ги хората да се занимават с глупости,да си говорят простотии аз лично много се забавлявам с такива колеги и разбирам защо все по често по паркингите колеги българи не седят на една маса.Станали сме едно такова племе .......... че все делим нещо,все някой някой друг ни е виновен за нещо,не си помагаме и прочие, не сме като многото други по тези пътища,абе здраве да колеги.

Hristo Lishev

kron-e, ти казваш по паркинзите, дето не се познават почти, аз казвам в социала на фирмата един с един се нямат, не си говорят, но пък за сметка на това се прави зад гърбовете и то най-безсрамно, а това активно се използва от вождовете, създават се умишлено групички, плаща се повече на хора с малко километри, защото лижат дирници, дават им се леки адреси, през седмица са на пауза в базата, изобщо... Само за няколко месеца нещата могат да се развалят тотално, видях го с очите си. Съжалявам, че темата ми с питането се превърна в грозна кавга.

Максимус

Че какво друго може да се очаква, от Хомо балканикус?!  ;D

Тошко и Христо, паркингите! ;)

Максимус