• Welcome to Форум на българските шофьори.

Предлагам работа за шофьор С+Е

Започната от dicho01, Сряда, 04 Януари, 2017, 16:21:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dicho01

Предлагам работа за шофьор с категории С+Е, по релации България - Гърция - Румъния.
Коректно отношение и добро заплащане.

dicho01

Hasan Alimehmed

Ако даваш 460лв основна + 350лв на курс + 10 ст на километър ми пиши на лични и да идвам. Но без АДР, с него още 100лв на курс.

Hasan Alimehmed

SEMPER

Хасане, забрави да поискаш торта Гараш и кафе Давидоф при предаване на ЧМРтата  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

imter

Човека си има условия и мисля,че е прав,ако на работодателя му изнася да се свърже с него ;).

M.Traykov

Повече от 1000-1200лв не ще да даде работодателя.

imter

Като неще,ще чака някой да се върже или няма да кара,или каквото иска да прави :) :) :) :).

M.Traykov

Тъй тъй.Нека напише заплащането,че това добро заплащане го знаем.
Ама и колегата по-горе малко се е изхвърлил.

майн рид

Това "Добро заплащане " за кого ? За шофера или за Боса а??
Колегата е дал ОФЕРТА ако му отърва да го търси , може и да се договорят.

п.п. според мен на километър не е добре щото за релацията е много висене по Границите .
Иначе нее проблем
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

Hasan Alimehmed

Това е моята цена, да бъда нает за шофьор , за да карам в Гърция. Ако може да си позволи чорбаджията, че е доволен и той и аз. Ако не, ще търси Михаля.
Аз искам основна заплата + цена за курса + 10 ст на километър и като сметне е една добра заплата за мен и за чорбаджията.
Е , ако иска . Аз не съм се изхвърлил, а това трябва да се иска за Гърция, а не колкото даде и да му правим мили очички. Пазарна икономика и е времето, когато шофьора поставя условията, при които иска да работи. Ако не му отърва на шефчето, да си докара молдовци и да му карат за 300е на месец и да му трошат главата, като не плаща.

SEMPER

Цитат на: Hasan Alimehmed - Четвъртък, 05 Януари, 2017, 14:10:59
и като сметне

Е тя сметката е прекалено сложна, не ти ли е идвало на ум, че чорбаджията може да не е толкова добър по математика.
Все пак за шофьор има изискване - 8ми клас, чорбаджия може да станеш и с 3ти незавършен. Ще трябва чорбаджията да плаща още една заплата на някой де да прави изчисленията

По просто е да кажеш, че искаш 12 лева на час, и отпада необходимоста от сложни формули. Часовете по парите и готово :D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

micyri

Цитат на: Hasan Alimehmed - Четвъртък, 05 Януари, 2017, 14:10:59
Това е моята цена, да бъда нает за шофьор , за да карам в Гърция. Ако може да си позволи чорбаджията, че е доволен и той и аз. Ако не, ще търси Михаля.
Аз искам основна заплата + цена за курса + 10 ст на километър и като сметне е една добра заплата за мен и за чорбаджията.
Е , ако иска . Аз не съм се изхвърлил, а това трябва да се иска за Гърция, а не колкото даде и да му правим мили очички. Пазарна икономика и е времето, когато шофьора поставя условията, при които иска да работи. Ако не му отърва на шефчето, да си докара молдовци и да му карат за 300е на месец и да му трошат главата, като не плаща.
Хасане,видяхме твоята цена,но какво предлагаш ти, какви умения притежаваш,езици,стаж и пр.
Предполагам в момента си без работа?

nevega

СЕМПЕР само не разбрах 12 лв ама колко са работните часове ми е проблема на мен
Дневната почивка и тя ли 12-13 часа и тя ли е по 12 лв/ч ами седмичната...

SEMPER

E то в България  е съвсем нормално работодателя да не знае колко точно часа на ден работи един шофьор.

Предлагам да питаме Райдера, той доскоро не беше работодател, и има шанс да му се появят някакви спомени.

Ако и той е получил амнезия, ще отворим Регламенто  ще четем там кво пише - кое е работа и кое не.

Става ли така, или идва малко куцо за БГ работодателите ?

rider777

Единственият ми сблъсък с Бг работодател беше в Транскапитал преди 17 години,,, Семпер, бачкаш в немска фирма и съм сигурен, че не ти плащат, когато почиваш, както и никой по Света не дава кинти ако не бачкаш ,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

m_a_rtins

Колеги ако започнем да даваме мнения от опит  няма да ставаме за срам пред чорбаджийте .. само човек който е возил Гърция - България- Румъния знае цената ...... аз лично съм возил тези дестинаций и е във пъти по-трудно отколкото да возиш ЕВРОПА .

m_a_rtins