• Welcome to Форум на българските шофьори.

2017.01.08

Започната от майн рид, Четвъртък, 05 Януари, 2017, 02:39:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

майн рид

Веени  във момента се търсят снегорини  а не влекачи !!!
Ако ме разбираш кво ти редим . А Ако ли не питай пак ?
Иначе търсиш "Работа за влекач" или как да прееебеш Шофьора със парите ??????

п.п. Амеан от ЛУМПЕНИ  . А бе вие!!!!!!!!!!!! Добре ли сте ????????
Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

майн рид

Не позволяваи на магаретата да ви четат
конскоо

Dojogan

Цитат на: майн рид - Четвъртък, 05 Януари, 2017, 02:39:01
Веени  във момента се търсят снегорини  а не влекачи !!!
Ако ме разбираш кво ти редим . А Ако ли не питай пак ?
Иначе търсиш "Работа за влекач" или как да прееебеш Шофьора със парите ??????

п.п. Амеан от ЛУМПЕНИ  . А бе вие!!!!!!!!!!!! Добре ли сте ????????

Не разбирам на тебе къв ти е проблема бе? Кви лумпени кви глупости редиш??
Един човек предлага работа, други се отзовават...веднага ще се намери някой съсирек, който да блещи глупости. Боб ли хвърли, че реши как ще рецакват някой шофьор? Как все вие сте прецакани бе? КАК? Аз смених 3фирми за няколко месеца и от нито една не ми висят с пари и всичко си е било и продължава да е коректно! Все на вас нещо ви не е добре! Ей за това ни се носи славата, че сме утайки и нищо не става от нас! Мен вече ме е срам да казвам какво работя!

Dojogan

rider777

99% от некадърниците дето нищо не става от тях и са решили да станат шофери, защото това е възможно най-мързеливата професия като се оакат някъде и после се започва реването как работодателите били не знам си какви си и ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

M.Traykov

Не слагай всички под общ знаменател.Това че има хора които си мислят че винаги те са жертви не значи че всички са такива.Един миг невнимание и живота на няколко хора приключва точно в тази "мързелива" професия.Напротив много е отговорна,напрегната и може би една от най-опасните.
Всеки ден най-малкото шофьора залага своя живот на карта и не знае какво ще се случи с него в края на деня.Дайте малко да уважаваме старанието на хората,които са съвестни и честно си изпълняват дълга и задълженията.Грешки винаги ще има не само в шофирането,не сме създадени безгрешни,но трябва да можем да поемем отговорност и да признаем своята грешка.

morskia86

Трайков откажи се , говориш на безгрешния.

Dojogan

Аз честно казано съм загубил надежда. Да, има свестни колеги! Сигурен съм! Но са толкова малко, че вече са неоткриваеми и то точно заради това, че не искат да се сливат с общата пасмина. Днес пак гледах един селтак по новините, точно за 10секунди човек може да разбере що за кретен стои насреща...
Няма безгрешни, всеки може да сгреши. Не е в това въпроса. Самия профил на българския шофьор вече е изроден. Факта, че не мога да отуча приятелите си да ми викат тираджия говори достатъчно. Те дори не знаят какво значи това, но така го знаят и това си е! Мен това ме обижда!
Споделям факта, че работата може да е мързелива, но е супер отговорна и стресираща. Убедил съм се за краткия си стаж, че приказката за двата крака не е измислена случайно, ама хич!

rider777

Не съм казал, че не е отговорна, както и всяка друга професия, която се работи съвестно, не смело мога да твърдя, че шофьорлъка след работата на нощния пазач е най-мързеливата,,,,,,  А Морския ако годината ти на раждане е 86 както пише в името ти да ти кажа само, че тогава вече съм се бил качил в камион ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

morskia86

Цитат на: rider777 - Събота, 07 Януари, 2017, 08:08:13
Не съм казал, че не е отговорна, както и всяка друга професия, която се работи съвестно, не смело мога да твърдя, че шофьорлъка след работата на нощния пазач е най-мързеливата,,,,,,  А Морския ако годината ти на раждане е 86 както пише в името ти да ти кажа само, че тогава вече съм се бил качил в камион ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Нема лошо ама земи малко се приземи , че ставаш непоносим.

micyri

Иво ,не си минал явно през всички нива на шоферлъка.Ако говорим за бакшишите съм съгласен,но
ако товариш и разтоварваш по 3-4 адреса,колани,щендери и пр. получаваш безплатен фитнес курс.Това не бих го нарекъл мързел!

rider777

Не по 3-4 ами съм правил и 9 адреса,,,, ето ти безплатния фитнес,,, и сега понякога, когато има възможност да се товари ги моля аз да си товаря само и само да се размърдам ,,,,, а тоя морския не мога да го разбера на къв се прави.

morskia86

Аз не се права на никакъв , ама ти се изявяваш като най–големия превозвач. И какво като съм 86 набор?

rider777

Аре да не тръгвам да ти обяснявам, че ще ми сложат бан ,,,,,,,,,,,,,,

morskia86

Обясни ми , че аз съм малък и не разбирам.

imter

Пич слушай Бате Иво,той е навътре в транспорта,затова всяка седмица си търси шофьор,има 1 камион,а ги смени колкото на Пимка ;D ;D ;D ;D,ама нищо все пак го слушай,той ги разбира нещата............!!!!

rider777

Че паднем от смех.

rider777