• Welcome to Форум на българските шофьори.

Разход на гориво Scania R 480 euro 5

Започната от eurotes, Неделя, 05 Февруари, 2017, 17:40:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

eurotes

Здравейте колеги какъв е нормалният среден разход на гориво на Scania R 480 euro 5

eurotes

imter

Колкото и сипеш,колега предполагам този въпрос не го задаваш сериозно?

imter

rider777

Зависи кой го кара и колко нафта ти продава,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  Аз имам такава и на Фроткома виждам, че разхода е 32-33 а на бензиностанцията излиза 39 - 40  ,,,,,,,,,,,,,    Аз понеже съм тъп и не мога да сметна колко нафта ми продава младежа от Люлин и ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

А,ти като продаваше във Франция как я смяташе,всички псевдо бизнесмени все някой ви краде,а вие забравяте от къде сте тръгнали.За това бате Иво,ти сам ще си караш умрелия дръгел,и недей да обвиняваш хората,като ти си същия.Сега със сигурност ням кой да се върже на твоите оферти за работа :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D.

Shumaher15

Ми то си е така,като новобранец краднеш от фригото мандарини,портокалчета па си въртиш фрешчета на обят си метнеш едни яки пържолки.А за вечеря пак от големия хладилник норвежка сьомга пак на тиганче лека вечерка.Имаше едно време едни идиотчета тарашеха яко товарите.То не бяха тефали тигани,маратонки и кво ли не.Ама харабия си беше да пазаруваш от частния Мол.За какво да даваш луди пари по магазините,като господата тираджии си продаваха на харабия.Колелото се върти не го забравяйте.Днес краднеш ти утре теб! Давайте по 2500-2800€-раци па да видим да ли ще ви крадат.Един пич от клюкарника,каза че ги взима в Испания.Това е полужението дами & господа не може само вие да лапате и да викате все че криза било ниски навла и т.н. Който не издържа на хорото на село с кравите.Стига сте се правили на тарикати & жертви.Ставате жалки & нагли..........Сега в Германия,Франция & Белгия ще Ви гледаме сейра с тея забрани.Вече има трима тарикат-бизнесменчета усурвакани с по 350€-ци във Франция.Да са им честити! Да им дойде акъла,а не да си веят пр****та на онези гадните острови & да си купуват скъпи каляски.Има равновесие Шефа гледа от горе! Никой не е избягал от Него! Измъкване НЯМА!

imter

Много точно казано ;D ;D ;D ;D,така е всичко си идва на мястото,въпрос на време!!!

hunter_75

Цитат на: rider777 - Неделя, 05 Февруари, 2017, 19:05:04
Зависи кой го кара и колко нафта ти продава,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  Аз имам такава и на Фроткома виждам, че разхода е 32-33 а на бензиностанцията излиза 39 - 40  ,,,,,,,,,,,,,    Аз понеже съм тъп и не мога да сметна колко нафта ми продава младежа от Люлин и ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Иво,май пак почна да послъгваш.Ако не,как го търпиш такъв шофьор,аз все си мисля че времето на това нещо отмина

rider777

И аз си мислех, че е отминало, но тази разлика между компа и зареденото е фрапантна и ми пълни главата с разни мисли ,,,,,,,,,,,, А иначе пък кара яко с 96 навсякъде и сърце не ми дава да го махна ама ако продължава още с нафтата ще се замисля ,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Главата ти е пълна ,така или иначе с разни работи,така че не се притеснявай за тези мисли ;D ;D ;D.

American

Цитат на: imter - Неделя, 05 Февруари, 2017, 20:03:30
За това бате Иво,ти сам ще си караш умрелия дръгел,

Това което се разбира тук, е че яко му завиждаш.
smoking gun

micyri

Опаа,пак се поувлякохте!
Темата е друга.
Колега ,за приятел ли питаш?
Такива въпроси никога не са ме вълнували.

imter

Американец на никого не завиждам,най-малко пък на него или на теб,но много се дразня,когато някой забрави от къде е тръгнал и какво представлява.Това е особено характерно за българина,но рано или късно всичко си идва на мястото,просто така е устроена природата ;),така че правете си сметка какво отношения имате към хората и как се държите с подчинените ви........!!!Иначе по темата,за мен този въпрос на колегата е несериозен и няма как да не се получи пак спор.

rider777

Имтер,,,,,, имаш ли идея какво е отношението ми към хората и подчинените ми ???  На абсолютно сигурни 100% си в абсолютно неведение що за човек съм,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ама писаниците ти ме забавляват ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

imter

Това което пишеш ми стига да разбера какъв си,според мен или си луд,или сериозно си си повярвал :D ;D ;D ;D.

Joro Stoqnow

imter , разваляш темата на човека , rider777 сподели нещо конкретно и хоп ти го зачекна
На мен ми е интерсно колко гори тази машина с какъв товар и къде , но от такива препирни аз нямам полза , а и ти също .А хората които знаят нещо неискат да споделят точно заради някои като теб.
Приятна вечер

Joro Stoqnow