• Welcome to Форум на българските шофьори.

Разход на гориво Scania R 480 euro 5

Започната от eurotes, Неделя, 05 Февруари, 2017, 17:40:20

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

imter

Аз знам много добре такава Сканиа колко гори,но когато я карам аз ,по определен маршрут и в определен сезон от годината,с определен товар,сега разбрали колко е неадекватен въпроса на колегата.Пак повтарям за мен въпроса е несериозен и за това темата тръгна пак за способностите на бате Иво :D :D :D.

imter

ANIMAL

Мен ми е по интересно как бате Иво е дал на шофьора си сканията,а той кара рендето.И друг път е ставало въпрос за разходи и аз имам едно предложение-в следващата такава тема,вместо да се говорят глупости всеки да си снима борд-а и да няма джавкане за нищо
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

ANIMAL

imter

Ами който няма борд........,какво правим ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.

SEMPER

Който няма борд - ще си снима клечката.

Моля, по  възрастни от 35 години да не  обясняват засега за каква клечка иде реч.  :D :D :D

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Dilyan_Zagorchev

hunter_75

А знаеш ли евентуално да си я направиш?

ANIMAL

Баси от клечката слон прайте.Иво за теб е идея-на всеки сто километра твоите шофьори спират,снимат клечката и ти пращат снимките да се види той ли виновен,камиона ли или бензиностанциите

rider777

Фроткома ми показва постоянно какво става,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ANIMAL

Абе то тва е ясно ама и то машина и не се знае какво и кога мери.Пък клечката сигурна работа.Че бившия ми шеф с 3.5 литра дизел на бмв му даваше градско 8 по борд ???,че не знам колко са верни машинките или само вие работодателите наливате в техника от която няма нужда.И забележи единствен аз в този форум ти казвам работодател

djingov

Райдъре,взимаш ти Сканията той Реното на една и съща спедиция сте ще видиш колко гори.

rider777

От месец мисля да ги разменим ама имам толкова много багаж, че в Сканията няма къде да се сложи.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

никола

Бриги Магнито

Цитат на: harpiata - Понеделник, 06 Февруари, 2017, 22:01:47
Аз като съм на 34,5 да обяснявам ли? ;D
Идеален си Баце,язека под 38 не паднах,а с пикаещата дюза целим 45-48

Joro Stoqnow

ANIMAL , БМВ с 3.5 литра нема ..... май нещо или си се объркал ,или искаш да блеснеш с лавче а ? ;)

Dilyan_Zagorchev

Цитат на: Бриги Магнито - Сряда, 08 Февруари, 2017, 17:35:22
Идеален си Баце,язека под 38 не паднах,а с пикаещата дюза целим 45-48

Бриги,това са ми годинките.Колкото до разхода на колегата,височък ми се вижда

Dilyan_Zagorchev