• Welcome to Форум на българските шофьори.

Разход на гориво Scania R 480 euro 5

Започната от eurotes, Неделя, 05 Февруари, 2017, 17:40:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: harpiata - Сряда, 08 Февруари, 2017, 18:58:50
Бриги,това са ми годинките.Колкото до разхода на колегата,височък ми се вижда
Аа ааа е не съм сгреал Баце,че ме запростиш,простеем както обикновенно.

Бриги Магнито

morskia86

Цитат на: Joro Stoqnow - Сряда, 08 Февруари, 2017, 18:35:25
ANIMAL , БМВ с 3.5 литра нема ..... май нещо или си се объркал ,или искаш да блеснеш с лавче а ? ;)
Май се бъркаш ти , има 3.5Д битурбо. А по темата има значение и предавателните число.

morskia86

Joro Stoqnow

morskia86 , ще ти обясня и на теб специално !!
БМВ няма 3,5 литров дизел (както е написал ANIMAL)
А имат 3.0 литров който според мощността означават с 30 ; 35 ;40 и 50М а и 25
Предполагам сега ме разбираш, ако не си е за твоя сметка .

morskia86

Може , 35 е означението и от това да се бъркам.

Joro Stoqnow

totym

Нещо се отплеснахте, разбира се зависи от товара и маршрута но като сметнем че Скания е един от най-икономичните камиони не трябва да надвишава 33- 33.5/100

Бриги Магнито

Цитат на: totym - Неделя, 12 Февруари, 2017, 23:46:39
Нещо се отплеснахте, разбира се зависи от товара и маршрута но като сметнем че Скания е един от най-икономичните камиони не трябва да надвишава 33- 33.5/100
Така пишеш оти не си видел колко е жадно Рено Премиум  ;)

Всъщност Скания за камион ли се брой
;) ?

ivopifeca

totym

Това с три  ремъркета отзат трябва да е, нещо се бъзикаш май.

imter

Не с едно ремарке :D :D :D :D,само като видя какъв правопис имаш и ми е ясно и какъв работодател си.

eurotes

Цитат на: imter - Неделя, 19 Февруари, 2017, 15:03:28
Не с едно ремарке :D :D :D :D,само като видя какъв правопис имаш и ми е ясно и какъв работодател си.
Що бе колега,  въпроса няма нищо с това какъв работодател си. Виждам че ти и тук си компетентен както във всички теми само че пак не казваш нищо както винаги.

imter

Не,искам да кандидатствам в твоята фирма,но не съм достоен и компетентен за нея ;D ;D ;D ;D ;D.

eurotes

Цитат на: imter - Неделя, 19 Февруари, 2017, 21:46:29
Не,искам да кандидатствам в твоята фирма,но не съм достоен и компетентен за нея ;D ;D ;D ;D ;D.
Както винаги не казваш нищо, прочети темата, ако имаш нещо да кажеш коментирай.  Такива който знаят много и не казват нищо съм ги виждал така и работят но това е друга тема. Злобата в джоба за когато си сам, че те изяжда. Лека вечер и лека работа.

imter

Каква злоба,какви 5 лева,вземете се осъзнайте малко ,като пускате тези смешни обяви.В момента си търся работа,но определено на такава въдица няма да се хвана.Продали 2 ниви,чули че в транспорта има далавера и станали превозвачи,а си нямате и хал хабер от транспорт и камиони!!!Не се взимайте много на сериозно,че след това много ще ви боли.

eurotes

Цитат на: imter - Понеделник, 20 Февруари, 2017, 08:44:38
Каква злоба,какви 5 лева,вземете се осъзнайте малко ,като пускате тези смешни обяви.В момента си търся работа,но определено на такава въдица няма да се хвана.Продали 2 ниви,чули че в транспорта има далавера и станали превозвачи,а си нямате и хал хабер от транспорт и камиони!!!Не се взимайте много на сериозно,че след това много ще ви боли.
Колега до вчера си мислех ще си лек случай, но положението е плачевно, колко пъти те подсещам ще спамиш темите без да знаеш къде се намираш и все мелиш едно и също. Темата е ,,Разход на гориво Scania R 480 euro 5", какви ниви каква работа.

eurotes