• Welcome to Форум на българските шофьори.

Полезно приложение Zello

Започната от redboy, Вторник, 07 Февруари, 2017, 09:13:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

redboy

Колеги,не знам дали сте видели в някои от фейсбук групите,но един колега публикува едно приложение,което може да се използва и вече се използва като радиостанция. Приложението се казва Zello и може да си го изтеглите. Аз снощи разбрах за него и гледам,че колегите вече си общуват и помагат чрез него за информация по пътища,граници,както и всичко останало. След като се изтегли си правите една проста регистрация,като си въвеждате име и парола. След това в търсачката на приложението пишете "Лудите тираджии" и добавяте този канал. Има още един канал "Международни шофьори". Натискате микрофончето и говорите :)

redboy

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

redboy

Защо ми показва,че има само 1 човек в групата.

admin

Защото никой все още не се е присъединил.

Педала до Метала

Колеги,някой знае ли що за животно е това?

American

Аз го ползвам от няколко години вече.

За вас вероятно проблема е интернет-а в роуминг ?
smoking gun

Педала до Метала

Колеги,и този канал не е лош.Има и жени дори :D И не се говори само за работа.

briko

:) В групата съм, приложението е супер! Обаче много групи на шофери до сега се регистрирах в 4

rider777

Не можах да разбера точно кой е канала, където имало и колежки ама ще продължа да го търся,,,,,,,,,, някой от вас играл ли си е да проверява колко МБ дърпа приложението за денонощие ако стои постоянно включено,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Педала до Метала

Нчкой го беше постнал този канал КЛУБ НА БЪЛГАРСКИТЕ ШОФьОРИ в една група във фейсбук и от там копирах снимката.Но има и доста други канали,на международните шофьори,дападжии,лудите тираджии,и още доста.Трябва да се търсят на канали,но не на фитрирани,а на всички.Днес за съжаление нямам интернет,но се надявам утре пак да мога да се свържа.Лек и безавариен на всички.

Бриги Магнито

Баце мъцни канало за Дападжии как да го дирим на Латиница,че открих само канало на бунак.
А мерси предварително

Аматьорче ти ползваш ли Селло ?

admin

Никой ли няма да се присъедини, за да тестваме този канал?

www.zello.com/driver-bg

micyri

Кой да се присъедини ?
Нали трябва човек да има елементарно възпитание и култура, за да стане приказка.
С тебе сме си говорили на лични,имаме някакви допирни точки,ама какво да си кажа с "магнита"?
Та ние сме от различни планети!

Бриги Магнито

Шеф туй мислим а го трием оти телефонУ си е тамън заместител с опцията за конферентен разговор.

На колегата от друга планета,че каем ,че само на Марс и на две-три други планети на тикето викат електронна винетка.
Тва се едно на тол колета,а му викат евровинетка за шаизеландия.

rider777

Качеството на звука е перфектно, но не можах да разбера колко МБ тегли ,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777