• Welcome to Форум на българските шофьори.

Полезно приложение Zello

Започната от redboy, Вторник, 07 Февруари, 2017, 09:13:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

micyri

Цитат на: Бриги Магнито - Вторник, 14 Февруари, 2017, 07:10:36
Шеф туй мислим а го трием оти телефонУ си е тамън заместител с опцията за конферентен разговор.

На колегата от друга планета,че каем ,че само на Марс и на две-три други планети на тикето викат електронна винетка.
Тва се едно на тол колета,а му викат евровинетка за шаизеландия.

Тоll collect !!!!!! Тол колект!!!! Колет е нещо съвсем различно,като жокер ще ти кажа ,че е свързано с пощите
:)

micyri

hgv_driver

Да споделя малко впечатления от Zello. Слушам един шофьорски канал - да не му правя реклама, че само глупости говорят.
Та един ден във въпросния канал настана суматоха. Един колега го хванали в Германия с "копче" т.е. манипулиран тахограф и полицаите прибрали камиона, а колегата на хотел. Та всички от канала се втурнаха да му помагат, да го успокояват, да пращат колеги, които са там наблизо. Даже се заговори пари в сметката да му пращат. В канала се заговори как обединени правели чудеса...
Както се казва, слушам и не вярвам на очите си.

1. Вярвате ли, че колегата се е качил на камиона без да знае, че има такова устройство. Аз не вярвам.
2. След като се е качил на камиона, той е станал съучастник в престъпление.
3. След като е съучастник в престъпление, тези от канала които му помагат какви са?
4. В мен напира въпроса - ако извърша някакво престъпление в чужда държава, дали тези колеги ще помогнат и на мен? Приемам пари всякакви в сметката.

hgv_driver

rider777

Обещавате ли да ми пълните сметката ако кача няколко талибана в ремаркето за Швеция ,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

briko

Говорят се глупости, така е. Дали е престъпление подкрепата на съгрешил колега/ резумцията за съда я знаете/ не мога да кажа, ама защо няма никой в канала на форума е тва не мога да си обесня ??? Да предложим същия да се ползва само за сериозни теми, да ама няма жива душа там, освен мен и още един колега.

M.Traykov

micyri

Цитат на: M.Traykov - Сряда, 15 Февруари, 2017, 20:13:29
Нямат нет хората сигурно.
Ама имат да пишат глупости и да обиждат!
Друго си е писането ,друго си е да му го кажеш в ефир!
При положение ,че има толкова дразги и обиди в форума ежедневно ,как да си говориш с някого.
Примера с  rider 777-Иво,няма тема в която да не е нападан,за какво ли не..... и хоп днес да му кажа "Добро утро Иво,лек и безавариен ден"   :) :) :)

rider777

Лек и безавариен ден на всички ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

briko

M.Traykov

Каквото стане във форума си остава във форума.Иначе приложението е доста добро.Би помогнало.

Бриги Магнито

Абе у туй СЕЛЛО голема дискриминация и цензура нещо?
Или тъй ми се струва?

hgv_driver

Цитат на: Бриги Магнито - Четвъртък, 02 Март, 2017, 07:50:31
Абе у туй СЕЛЛО голема дискриминация и цензура нещо?
Или тъй ми се струва?

Едно сдружение направило канал "Международни шофьори" с надеждата всички Межд. шофьори да влязат в сдружението и да му напълнят касичката. Трябваше да си направят канал "Сдружение еди кое си" и там да си правят цензура и реклама на нищоправенето.

Rammbon

Защо не мога да си го инсталирам на компютъра с Linux?

rider777

Аааааааааааа баш у тва СЕЛЛО цензура нема ама ич,,,,,,,,,,,  пълно е с балъчета дето да дават по 120 кинта на ветъра ,,,,, https://www.facebook.com/groups/186195951718237/permalink/407335212937642/

hgv_driver

Иво, добре си им го казал в тубата... Направили един канал и приватизирали името Международни шофьори, ама видиш ли не всеки международен шофьор може да влезе. Трябва да си от тяхната партия. Хубавото е че има и други канали, без одобрение и без пароли. А ако някой толкова не ви харесва, може да изключите звука от него и да слушате само останалите. Не е нужно да го гоните.

rider777

През няколкото дни в които имах възможност да съм в СЕЛЛОто им се наслушах на такава агресивна агитация, каквато няма и по предизборните акции ,,,, такова жестоко заиграване с наивността на българина мисля, че другаде не може да се срещне,,,,, но щом пък има балъчета дето да дават по 120 кинта за да може някой си да се премести в София ,,,,,,,,,,      Абе честит 3ти Март.

rider777