• Welcome to Форум на българските шофьори.

Международни шофьори

Започната от Jobs Bic Int., Сряда, 08 Февруари, 2017, 16:48:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Jobs Bic Int.

Бик Интернешенъл е холандска фирма, която свързва бизнеса с шофьорите. За нашите клиенти в Германия търсим професионални международни шофьори.

Изисквания:
- Опит като международен шофьор минимум 3 години;
- Изрядна шофьорска книжка с категория С + Е и код 95;
- Комуникативен немски и/или английски език;
- АДР документ е предимство;
- Международен паспорт.

Преглагаме:
- Коректен и постоянен договор;
- Месечна заплата от минимум 2000 евро (нето);
- Работа по схема 9-3 (9 седмици командировка и 3 седмици почивка)

За кандидатстване, моля изпратете e-mail с прикачено CV на e-mail адрес - jobs-bg@bic-int.com

Поздрави,
Елияна Пашева

Jobs Bic Int.

Бриги Магнито

Бългърскийо шофер нема код 95,по-му се намира ,,професионална компетенцИЯ"

Бриги Магнито

Jobs Bic Int.

micyri

Здравейте г-жо Пашева,
не можахме да разберем договора с кое законодателство е съобразен? Немското ,холандското или българското.
И ако не е тайна вие каква длъжност заемате в фирмата?
Благодаря!

Jobs Bic Int.

Здравейте! Аз съм посредник в холандска фирма. Договорът се сключва с немска фирма, по немското законодателство следователно.
Поздрави!

micyri

Цитат на: Jobs Bic Int. - Четвъртък, 09 Февруари, 2017, 15:53:59
Здравейте! Аз съм посредник в холандска фирма. Договорът се сключва с немска фирма, по немското законодателство следователно.
Поздрави!
Ами тогава излизат много въпроси !
Немски договор ! Правите ли адр. регистрация на постъпилите работа?

micyri

Понеже виждам ,че не ми отговаряте веднага,ще си задам въпросите,а вие ми отговорете когато намерите време.
1.Какви са туровете(Зап.Европа или само Германия)?
2.Събота и неделя къде се правят паузите?
3.При схема 9-3,почивката заплаща ли се?
4.Плащате или осигурявате транспорт до БГ?
5.Къде се намира базата на въпросната фирма?
Поздрави!

imter

Освен всички въпроси зададени от колегата ,да попитам и аз:приемат ли се готови екипажи за двойна езда,заплащането месец за месец ли е,къде се провежда интервю за работа,с каква техника и какви товари се превозват?Предварително благодаря!!!

Joro Stoqnow

Много хубави въпроси момчета ... дано отговора да ви хареса но защо е международния паспорт ???

SEMPER

Ми а де, аз поне не се сещам за държава в Европа, де да не може да се влиза само с българска лична карта.

Единствено Русия, ма то там и виза си требе, гол паспорт работа не върши.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

ANIMAL

Момчета и тази успяхте да откажете,но скоро някой ще похвали фирмата в белия списък ;D
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

micyri

Цитат на: ANIMAL - Четвъртък, 09 Февруари, 2017, 22:46:09
Момчета и тази успяхте да откажете,но скоро някой ще похвали фирмата в белия списък ;D
Защо така си мислиш? Просто нормални въпроси!
По вероятно след като е посредник(който не е вътре в нещата),да запита и да ни отговори.Днес до като пишех ,г-жата беше на линия но не отговори.Явно има причина.Дано поне да даде някакви отговори,за да стане ясно на бъдещите кандидати.
Мене лично ме притеснява,че фирмата е холандска,а предлагат немски договори,а немски договори без адресна регистрация не става!

Бриги Магнито

Цитат на: ANIMAL - Четвъртък, 09 Февруари, 2017, 22:46:09
Язека от как съм жив,не съм видел обява пусната у български шоферски форум да не е ,,обсъдена"
То верно и обявите едни...
Те за туй ,са свикнали да Ви чекат а спущите ЦиВи ма дедов тия дни ЦиВи-та нема.

П.П. Колежката наистина не е в час,но пък на мен ми допада
Па и що требва да е в час,она Отдел Кадри

Jobs Bic Int.

Здравейте,
Относно въпросите, които задодохте – Паузите за през уикенда са в камионите, които са оборудвани с легло, отопление, хладилник. Ездата е соло, двойна езда няма. Интервютата ги правим ние,  немската регистрация също ние ви помагаме за издаването. От нас имате също персонално посрещане в Германия и придружаване до фирмата, с която ще се подписва договора. Разходите за транспорт до Германия се поемат от Вас, като ние можем да поемем евентуални разходи по престой в хотел преди подписване на договора. Работата е по схема 9-3, като почивките също се заплащат. Паспортът не е задължителен, ако нямате не е особен проблем. Държим на знаене на немски език, все пак ще сключвате договор в Германия. Относно мястото за работа – работим с различни немски фирми, в които може да ви намерим работа, зависимо от вашия опит и предпочитания за работа. На база на опитта Ви, вече мога да Ви предложа оферти.
Поздрави!

emka87

те хората гледат как да "излъжат" некой да се качи горе да им работи 2 месеца и половина, като им посигуряват билетите или поемат пътните разходи. А то остава и на вътрешно дъргела да нема и хладилник и печка... звучи несериозно мадам. На тая заплата има фирми немски, които 45-цата я правят в базата с квартири и т.н.. даже и 24-ката.
У каиона всеки знае. Инак може и без легло , за кво му е легло на шофера той не е човек а номер и на студено може не му трябва печка па може и да не яде.

emka87