• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор за Европа с С+Е, АДР

Започната от eurotes, Неделя, 12 Февруари, 2017, 14:54:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

В интерес на Истината всички, които работят с испански спедиции предлагат 1600-1800€ ама това бруто какво значи,,,,, че от тези пари се вадят за осигуровки или ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

imter

M.Traykov

eurotes

1800 евро е чисто и сигурно заплащане което получава шофьора, колеги четете какво съм писъл по нагоре. Който знае как да работи ще получава и пари.

rider777

Нето и бруто са различни неща ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,  явно Бизнеса е в кръвта ти ,,,,,,,,,,,

imter

Колега всеки работи за да получава,ама тия 1800 евро дето написал,все едно 1 800 000 ще даваш ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

eurotes

Колега давам 1800 евро чисто и навреме, който иска да работи за виртуални 2000 - 2500 евро и дай боже всекимо да ги взима, а на колегата rider777 да кажа аз никъде не съм писъл бруто, в jobs.bg съм писъл 1800 евро и доло излиза бруто, сега разбирам защо другите обяви  със заплащане 2000 евро то било бруто, благодаря за инфото !!!

Felge

Бруто ,нето, чисто ,мръсно , дали Испания,Франция ,Германия,Италия и т.н ,труда на ВТТА има своята специфика и всяка оферта под 2200 е.в картата на месец не си струва.

SEMPER

И за мен не си струва ... Но 1800€ с осигуровки върху мижава сума и без платена отпуска си е стандарт за всеки БГ газда.
Което ме кара да мисля, че достатъчно много шофьори са навити на тези условия.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

eurotes

Да не отклоняваме темата какво получават в другите страни колега защото от държавите които изброи малко фирми плащат вече тези заплати, незнам колеги от форумите ли слушаш но тези заплати които бяха преди така наречената криза вече не ги дават. Черпи информация от по надеждни източници, но това е друга тема.

micyri

Цитат на: eurotes - Неделя, 12 Февруари, 2017, 23:05:08
Да не отклоняваме темата какво получават в другите страни колега защото от държавите които изброи малко фирми плащат вече тези заплати, незнам колеги от форумите ли слушаш но тези заплати които бяха преди така наречената криза вече не ги дават. Черпи информация от по надеждни източници, но това е друга тема.
Здравейте и от мене.
След като работиш в тези страни,естествено че трябва да взимаш техния стандарт заплати.
Да имаше криза,но тя отмина и заплати от по 2200-2400 чисти се взимат.

eurotes

Цитат на: micyri - Неделя, 12 Февруари, 2017, 23:10:17
Здравейте и от мене.
След като работиш в тези страни,естествено че трябва да взимаш техния стандарт заплати.
Да имаше криза,но тя отмина и заплати от по 2200-2400 чисти се взимат.

Добре де щом казваш така да е, но откъде научи тази информация, от "един шофьор казал". Хора хайде споделяйте достоверна иформация, форумите са хубаво нещо и тук е мястото да напишеш нещо което ти знаеш за да го научи друг който се интересува а не го знае.

imter

Аз ще споделя,една фирма предлага следната оферта-60 евро на ден,месечна заплата 540 лева,100 евро пътни в едната посока,8-9 седмици работа,2-3 седмици почивка.Осигуровки и всякакви застраховки за сметка на фирмата.Релациите са Италия,Франция,Австрия.Ето ти конкретна оферта!!!!

micyri

Цитат на: eurotes - Понеделник, 13 Февруари, 2017, 20:59:10
Добре де щом казваш така да е, но откъде научи тази информация, от "един шофьор казал". Хора хайде споделяйте достоверна иформация, форумите са хубаво нещо и тук е мястото да напишеш нещо което ти знаеш за да го научи друг който се интересува а не го знае.
Рядко използвам подобни изрази,в повечето случай давам примери от неща който са минали през главата ми.
Та ,така и с заплатите!
Аз съм давал информация за фирмата в която работих и за заплата.

papi

на отговор ,че прага е под 2000 евро,не съм съгласен, че не може да се прескочи този праг,никой не желае шофьорите да получават подобаващо възнаграждение
а между другото с такова отношение ,никога не бих си позволил "лукса" да  работя при такъв работодател,защото аз търся заплатодател
много тарикатски е вашия тон

но има наивни хорица,които ще ви се вържат на вашите "благи"приказки и ще си чукат главите...

papi