• Welcome to Форум на българските шофьори.

Шофьор за Европа с С+Е, АДР

Започната от eurotes, Неделя, 12 Февруари, 2017, 14:54:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hunter_75

Ама преди да си чукат главите,първо ще ти поочукат камиончето,та следващия път като решиш да се правиш на топ работодател доста ще си помислиш

hunter_75

eurotes

Цитат на: hunter_75 - Вторник, 14 Февруари, 2017, 16:54:02
Ама преди да си чукат главите,първо ще ти поочукат камиончето,та следващия път като решиш да се правиш на топ работодател доста ще си помислиш

О.К., незнам къде видя тоя груб тон, сигурно щото казах на колегата че не е истина че в европа никой не взима под 2200/2300 евро, ми не е истина това. И не се правя на топ работодател, темата е търся шофьор, никъде в темата не съм написъл че искъм обстоен преглед и коментар, първо не ме познаваш какъв съм и нищо не съм те убидил, а злобата човешка край няма. Междо другото незнам защо като отидеш в магазина и видеш нещо което не ти харесва цената, защо не вземеш да вдигнеш един скандал на собственика че продава скъпо и не ти харесва. Ми като не ти харесва, не те викам. Един съвет не разсъждавай на глас, и вземи мерки със злобата докато не е време !!!

eurotes

eurotes

Цитат на: hunter_75 - Вторник, 14 Февруари, 2017, 16:54:02
Злобата човешка край няма, не ме познаваш, не нападай човек без да го познаваш и без да ти е направил нещо.

hunter_75

Чак па злоба,ама ок,извинявай.Само не разбрах,тебе си ли убеждаваш че няма такива заплати,или нас?За тия пари освен някоя зелена тиква да намериш,няма кой друг.

papi

"работодателите" са тези които са озлобили бг шофьорите(тези които пишат във вашата тема)
вие т.н работодатели се подигравате в работещите при вас

SEMPER

Цитат на: hunter_75 - Сряда, 15 Февруари, 2017, 20:06:18
Чак па злоба,ама ок,извинявай.Само не разбрах,тебе си ли убеждаваш че няма такива заплати,или нас?За тия пари освен някоя зелена тиква да намериш,няма кой друг.

Човекът се е изразил съвсем коректно.
Никъде не е казвал, че няма такива заплати - напротив, казал е че не всички взимат такива.

И това е самата истина.

Само не разбирам защо търсите от него такава заплата ?
Който е тарикат, знае къде да отиде за голяма заплата, едва ли ще чака да получи такива пари от eurotes.

Eurotes е ясно че търси балъци, и защо да не търси - има прекалено много такива.

Ако не намери - сам ще вдигне парите, но предполагам ще намери :D

Който смята че всеки шофьор задължително трябва да получава най високото заплащане - да продава ниви имоти, да взима дъргели на лизинг, и да почва да замерва шофьорите с пачки. Така го виждам аз ... :) Ма дали ще стане ... :D  

Райдъра ви е пред очите - като шофьор гледаше да взима най много, сега като шеф - гледа да не дава торби с пари. И е напълно разбираемо - най нормална икономическа логика. Това, което не влезе в джоба ба шофьора - ще остане в неговия.

Само не знам тези де дюдюкат по него от коя категория са.... Ако бяха тарикати, щяха да си гледат собствената работа, собствения живот и хич нямаше да им пука за неговия бизнес.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

imter

Semper,малко си се объркал с балъците :),отдавна вече няма,особено в България.Ако даваш за пример бате Иво,виждаш че той така и не си намери шофьор.А това за пробата с бизнеса е пълна глупост,един мой бивш работодател го казваше същото,а сега е пазач в един завод!!!Надявам се,че постовете не ми ги тълкувате,като злобни ;).

imter