• Welcome to Форум на българските шофьори.

Renaul Magnum 500 DXI

Започната от aran, Вторник, 07 Март, 2017, 09:49:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

aran

Здравейте колеги,рендето ми дава разход около 40-43 л. на 100 км..Някакви идеи от къде може да идва проблема...

aran

rider777

От задръстен въздушен или горивен филтър през заминали дюзи до задкормилно устройство ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, аз имам такъв 500 и гори по-малко от 460 ,,,, и двата карат едни и същи релации и товари и този дето е 500 се върти около 30 месечно а товарите са 25-33 тона,,,, яко национали във Франция и пак е икономичен. А Премиума дето е най-икономичен в този режим на каране стига до 36 .
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Райдер как 36 бре,моя рекорд е 32 с талпи и дъски из равна Швеция.
Да не си катерил Монблан?
По темата,преебан клапан на инжектора

rider777

Абе на равното без вятър от Дуисбург до Арас съм с около 20 ама като тръгна по тия френски национали и разхода скача до небето ,,,,,, ама тоя Магнум дето ми е 500 коня катери яко баирите и разхода му е по-нисък от на другите камиони,,,, сега съм купил още един Магнум 460 и се чудя дали да не го пратя в един сервиз преди да тръгне нагоре да му побаят и да го направя 520 коня ,,,,,,,,,,,,,,

rider777