• Welcome to Форум на българските шофьори.

Игри с камиони

Започната от admin, Неделя, 12 Декември, 2010, 12:42:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Описанието на играта Euro Truck Simulator изглежда доста обещаващо и мисля, че си струва да се разгледа тази игра.
http://zamunda.net/details.php?id=204689&hit=1
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D Тренирам вече,за са ми се струва добра

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Trucker_Boy

Понеже само Тракториста играе ето малко снимки от преди малко с новата ми Скания и от интериора и :)
Играта е German Truck Simulator.

Ето я , R420 :

Тук разтоварвам едно пален  ;D

Интериора

В гаража

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:D :D :D :D Баце ма на първото снимче гледам си ръгнал къде градинката от са да ти кажа бежи оттам дай си имаме уважението градинките аз ,ще ги ора.
После те гледам метнал си се на тротоара и ми разтоварваш баш на кръстовището и то на зебрата  :D :D мноо хитър ход.
Са по темата мноо хубави снимки,аз играя тази безплатната от замундата и нямам такава графика  :( :( :( :(

Trucker_Boy

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Петък, 18 Февруари, 2011, 16:37:29
:D :D :D :D Баце ма на първото снимче гледам си ръгнал къде градинката от са да ти кажа бежи оттам дай си имаме уважението градинките аз ,ще ги ора.
После те гледам метнал си се на тротоара и ми разтоварваш баш на кръстовището и то на зебрата  :D :D мноо хитър ход.
Са по темата мноо хубави снимки,аз играя тази безплатната от замундата и нямам такава графика  :( :( :( :(

Защо бре , ако искаш мога да ти дам линк да я свалиш тази и ако не ти е толкова силен компа ще си намалиш малко графиката и ще ти върви , дори мога да ти дам Save дето до сега съм каръл (имам 3 гаража) и тази Скания също.Абе аз не бях тръгнал към градинката само за снимката но ще те послушам , по-късно още снимки 
;D ;D ;D
www.sbps.eu

Trucker_Boy

Ето още малко , оправих си настройките и ето как се получи камерата от интериора и си ползвам страничното огледало    :)

www.sbps.eu

Trucker_Boy

АУУУУУУУУУУУУ трагедия трябваше да карам тоя камион 1 курс щото сканията е на профилактика направих и 10 000 км  ;D

www.sbps.eu

bo4a

Цитат на: Trucker_Boy - Петък, 18 Февруари, 2011, 17:14:21
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Петък, 18 Февруари, 2011, 16:37:29

Защо бре , ако искаш мога да ти дам линк да я свалиш тази и ако не ти е толкова силен компа ще си намалиш малко графиката и ще ти върви , дори мога да ти дам Save дето до сега съм каръл (имам 3 гаража) и тази Скания също.Абе аз не бях тръгнал към градинката само за снимката но ще те послушам , по-късно още снимки 
;D ;D ;D
колега давай линка на германеца, аз цъкам на еврото

Trucker_Boy

Eто колега , ако искаш търсиш някой мод , камион , интериор или ремарке пиши в темата ;)

http://zamunda.net/details.php?id=215888&hit=1
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Trucker_Boy

Ей ама никакъв интерес няма към темата  ;D ;D ;D ;D

www.sbps.eu

bo4a

На мен джърмана не ми тръгна, явно ми е много слаба машинката

Trucker_Boy

Цитат на: bo4a - Вторник, 15 Март, 2011, 19:59:40
На мен джърмана не ми тръгна, явно ми е много слаба машинката

Защо , какви са ти характеристиките ?
www.sbps.eu

bo4a

ето ги

Trucker_Boy

Цитат на: bo4a - Вторник, 15 Март, 2011, 22:12:29
ето ги

Windows XP или Windows Vista; Процесор: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz; RAM: 1 Gb RAM; Видео-карта: 128 МБ (препоръчително 256 МБ); DirectX 9.0с.
Според мен трябва да ти върви добре е не перфектно заради твоята видео карта , но става за игра  :)
www.sbps.eu

Trucker_Boy

www.sbps.eu