• Welcome to Форум на българските шофьори.

Катастрофата в Италия

Започната от krasisof, Вторник, 13 Юни, 2017, 15:14:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

krasisof

Става въпрос за кагастрофата между български и хърватски камион в Италия. Изглежда хърватина загива на момента, а днес 13.06. в болницата умира и българина. Камионът е на Юроспийд. Направо съм бесен. Че фирмата е скапана 10от10 е ясно. Ама е и ясно, че тоя човек е там по същата причина по кято съм и аз тук. Щото бг е скапана територия с правилата на джунглата. Сега кво? С осигуровки на 400-500лв. Нищо! Освен огромна загуба и мъка за близките му. Просто не мога да пиша...не съм в състояние от омерзение, гняв и срам, че съм българин в този момент. Да даде Бог сила на близките му.

krasisof

Dilyan_Zagorchev

Бог да го прости.Колегата вече е по райската магистрала.А на близките да даде сила

Dilyan_Zagorchev

rider777

Разбра ли се кой е виновен за катастрофата ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

American

В този конкретен случай, невиждам вина в държавата ни.
smoking gun

admin

Бог да прости загиналите колеги. В крайна сметка разбра ли се дали е вярна информацията, че един от камионите е бил в насрещното движение, защото това прочетох някъде?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Mandor

Писаха за челен сблъсък. А на магистрала е трудно да стане така. Единят трябва да прескочи мантинелата. Или просто да влезе в насрещното.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

rider777

Има "Профита" дето без да прескачат мантинелата си карат в насрещното,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

динко

В наши вестници могат да се прочетат много неща в Италия се говори за удар между двата камиона,дори и свидетели не казват нещо такова или аз не мога да намеря за челен удар.И понеже катастрофи като тази се случват често надали ще излезе някаква информация.От фирмата собственик на камиона може да се каже нещо повече.Бог да прости загиналите.

динко