• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ехоооо.....

Започната от micyri, Петък, 16 Юни, 2017, 15:06:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

А добро Ви утро.
Райдеро ви наплаши и сите зафанахте да орете.

Бриги Магнито

rider777

Не се пУаши копеле ,,,,,,,,,,,,,,,, тук никой се не пУаши от нищо ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Nachinaesht

Докато тука си чешем клавиатурите, някой правят яко кинти: https://fakti.bg/krimi/243939-balgarsko-semeistvo-spipano-s-25-kg-kokain-v-garcia?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage
Е този път не се е получило май.

hgv_driver

Цитат на: rider777 - Събота, 17 Юни, 2017, 09:27:51

Аре трябва ми сериозен шофер дето да не е пияница и лентяй,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Аз класирам ли се? Не пия и имам 42400 км за 3 месеца. Ей го и моя среден разход...

loshdancho

Райбера ще вземе човек за шофер  когато въпросния кандидат даде по-малък разход от чорбаджията.....тоест-никога.
Саа че чудим пофалих ли те, или ти с...х у устата. :D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

rider777

Моите шофери не знам защо не казват и дума ни тук ни по другите форуми ама могат да кажат дали някога съм отворил и дума за разхода ама ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

loshdancho

Иво, знаеш, че не съм сериозен и се шегувам.
Ама искам да отречеш, и че си икономишен... :D
Ма не можеш.  :D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: hgv_driver - Понеделник, 19 Юни, 2017, 22:01:17
Аз класирам ли се? Не пия и имам 42400 км за 3 месеца. Ей го и моя среден разход...

Начи ко да ти каем.
Ако свалиш кило две от разхода и не ми се подмотваш и зафанеш да бутваш по едни 15-16 айде 20 хил. на месец,мое и те огрее се представиш по френските наСионали.
Цитат на: rider777 - Вторник, 20 Юни, 2017, 05:47:27
Моите шофери не знам защо не казват и дума ни тук ни по другите форуми ама могат да кажат дали някога съм отворил и дума за разхода ама ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Е как да каат дума тук,като не са от тук.

Boroman21

Ората си го мерат на кой му е по Голем а вие праите проблем за 2санта   :) 
Ай сиктир с тоя разход

Sent from my iPhone using Tapatalk

micyri

Някой ако прави 45 ч. паузи следващите петък,събота и неделя около Bielefeld A2 или А 33 посока юг, ето ви развлечение.
Ще има солидна група бг шофьори работещи в региона.
http://shop.truck-store-niebel.com/Veranstaltungen/Truck-Treff-2017
Само ви моля ,не идвайте по анцуг !!!!
Ще има много камиони,вюрст и бира.
Американска музика и танци.

Boroman21

Нея ядове ше дода с късите гащи и с крокса  , моля да бъда предварително извинен щото смокинга ми е за пране .

Наздраве иначе !!!

Бриги Магнито

Цитат на: Boroman21 - Събота, 05 Август, 2017, 19:50:17
Нея ядове ше дода с късите гащи и с крокса  , моля да бъда предварително извинен щото смокинга ми е за пране .

Наздраве иначе !!!
Крокса регенерат ли е?
Оти пущат само ако е Ремикс и то на Мишелин
Майкури оно туй Билефелд мноо изпаднало место ми се чини из Немско,горе на Бюнде шеше да е по-рахатлийско

micyri

Това е традиционна среща провеждаща се в Кауниц,сега като загледах адреса ,установих че е на друг терен близо до предишния.Може би защото залата за вечерните концерти на кънтри музика идваше малка.

micyri

Ето и малко снимки от днес,времето си беше немско,от два дена само дъжд и 16гр.

micyri

Още:

micyri