• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа

Започната от waldes, Събота, 19 Август, 2017, 20:54:04

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

waldes

Търся работа имам стаж 11 год и всички документи.Прав курс или вътрешно.
700-1000лв заплащане СЕДМИЧНО за предпочитане скандинавия и немско говорящите страни.
Пловдив телефон 0877774536

waldes

micyri

Цитат на: waldes - Събота, 19 Август, 2017, 20:54:04
Търся работа имам стаж 11 год и всички документи.Прав курс или вътрешно.
700-1000лв заплащане СЕДМИЧНО за предпочитане скандинавия и немско говорящите страни.
Пловдив телефон 0877774536
Успех ,колега.
Не видях нищо да споменаваш за осигуровки ,данъци....Не се ли интересуваш?

micyri

Boroman21

Е ще си го говорят с бъдещия шеф , тука е дал ориентировъчно заплащане седмично.

ivopifeca

Цитат на: micyri - Събота, 19 Август, 2017, 22:04:20
Успех ,колега.
Не видях нищо да споменаваш за осигуровки ,данъци....Не се ли интересуваш?
Ти ли че го назначаваш?Колегата си е написал и оповестил основното,кво му се ровиш?

micyri

Цитат на: Boroman21 - Неделя, 20 Август, 2017, 00:06:34
Е ще си го говорят с бъдещия шеф , тука е дал ориентировъчно заплащане седмично.
Естественно.Забелязвам,също че е пропуснал да отбележи точно в кой ден иска да му бъде платено,понеделник или петък.   :)

ivopifeca

Това са условията на колегата.Не виждам,кое му е странното да ти се плаща на седмица?

micyri

Цитат на: ivopifeca - Неделя, 20 Август, 2017, 10:48:56
Това са условията на колегата.Не виждам,кое му е странното да ти се плаща на седмица?
Иво ,ти поне ми се виждаше умно момче.
Пак се почва спам сега в темата,но така може би утре някой ще каже че иска всекидневно след края на раб.ден да му се плаща.
Но,не сте на стройтелен обект през 90-те години за да искате това!
Още повече ако се направи една сметка,за една седмица не може да затвори курс до западна Европа.
За мене лично подобни обяви пуснати в форуми ,особено като една друга в която колега беше казал работодателите да го търсят ,понеже той имал много условия и бил скъп,та такива обяви нещо са ми странни,все пак годината е 2017.

ivopifeca

Няма значение,дали курса е до Европа,или до Г оряховица...Исках да кажа ,че всеки си казва условията преди да са си стиснали ръцете ;)Ми то имаше и тука за БГ условия,къде ти бецалат месец на задна ножица ???

ivopifeca

Цитат на: micyri - Неделя, 20 Август, 2017, 11:22:18
Иво ,ти поне ми се виждаше умно момче.
Пак се почва спам сега в темата,но така може би утре някой ще каже че иска всекидневно след края на раб.ден да му се плаща.
Но,не сте на стройтелен обект през 90-те години за да искате това!
Още повече ако се направи една сметка,за една седмица не може да затвори курс до западна Европа.
За мене лично подобни обяви пуснати в форуми ,особено като една друга в която колега беше казал работодателите да го търсят ,понеже той имал много условия и бил скъп,та такива обяви нещо са ми странни,все пак годината е 2017.

Абе ти да не си от Видин ;)Как се казваш-как ти е името ;D

micyri

Цитат на: ivopifeca - Събота, 26 Август, 2017, 20:45:02
Абе ти да не си от Видин ;)Как се казваш-как ти е името ;D
С тоя тон в другата тема,трябва ли да ти отговарям?
Видин......нееееее ,ама имах дело там.

Bforest12

Колегата мисури...
Какво е странното на заплащане на седмица?
Точно,че сме 2017 , това го прави още по-нормално!
Затворен ,отворен курс... дните са изработени!

Пс.
Като няма нормално работещи агенции в България, се налага шофьорите сами да ск търсят работа... парт тайм... все пак е 2017, би трябвало агенция да се занимава с това.

micyri

За мене не е проблем,но micyri и мисури не са две еднакви имена!
По тая логика енергото ако реши за деня си изразходил 100кв/ч. ток,и на другия ден трябва да си го платил или с ВИК,изразходваш ,плщаш тогава кво правим?
Чета и се чудя!
Бг шофьори не харесват вече и 2000евро.,искал 2500....а спрете да летите.
Ако ви сложат данък на 2500,пак недоволни,та не разбрах как ги искате парите?
Седмично,ежедневно,месечно,с данъци,без данъци?

rider777

Абе парите ако може предварително даже ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, а това, че примерно тъпанара ти нанесе щети за няколко десетки хиляди € за което разбираш чак след месец никой не се интересува,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

briko

Цитат на: micyri - Четвъртък, 31 Август, 2017, 12:14:24
За мене не е проблем,но micyri и мисури не са две еднакви имена!
По тая логика енергото ако реши за деня си изразходил 100кв/ч. ток,и на другия ден трябва да си го платил или с ВИК,изразходваш ,плщаш тогава кво правим?
Чета и се чудя!
Бг шофьори не харесват вече и 2000евро.,искал 2500....а спрете да летите.
Ако ви сложат данък на 2500,пак недоволни,та не разбрах как ги искате парите?
Седмично,ежедневно,месечно,с данъци,без данъци?

Ще се опитам да ти обясня защо колегата иска поседмично заплащане с пример:
Постъпваш на работа в българска транспортна фирма, от която са ти заявили, че заплащането е 1500е./примерно/ за прави / кръгови / курсове.
Ден първи.
Поднасят ти да подпишеш трудов договор в който е написано, че ще работиш за 460лв. бруто.
Ден втори.
Трябва да тръгваш за 1ви курс към Италия, примерно Виченца. Поднасят ти да подпишеш  командировъчен лист на който единствено са попълнени твоето име и името на фирмата, никъде не е упоменато или написано колко са ти командировъчните на ден.
Ден трети.
Вече работиш.
Вече е ден 32ри от както работиш за фирмата и идва време за заплата.......
Поднасят ти разходен ордер за сумата от 370лв. и още 1200 на ръка.
Питаш?.....Защо, уговорката беше друга?
Отговарят .....е ситуацията се промени и това ти е заплащането, то и ние нищо не сме изкарали този месец!
Напускаш.........
Въпросът е как можеш да си получиш възнаграждението, което са ти обещали при започване на работа?

Единия отговор е поседмично заплащане, за да те излъжат с по-малко.
Ти ако имаш друг отговор, как да сме сигурни, че ще си получим заработеното от българските фирми при варианта, който описах, моля те напиши го.

п.с. това е начина на работа в повечето български фирми. Работника няма нищо черно на бяло с което да докаже, че е работил за 1500е, а не за 1500лв.

hetfield

Заплатата трябва да се дава месец за месец в точно определен период. До 10-то число за предходния месец е най-добрия вариант за мен.

hetfield