• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа

Започната от waldes, Събота, 19 Август, 2017, 20:54:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 31 Август, 2017, 22:30:36
Няма,,,, ама с абсолютна сигурност на 100%, че от няколко години НЯМА българска фирма дето да не плаща това, което е договорено,,,,,, на тъпанарите дето реват по форумите, че видиш ли някой не му бил платил а не казва какви зулуми е причинил на фирмата та шефа да се принуди да го изгони без да му плати само ще кажа, че ако на мен някой ми причини това от което ревът всички шефове на транспортни фирми у нас не само, че няма да му платя ами ще му строша и ръцете и краката тва е само за мое удовлетворение а за да си върне нанесените щети ще му извадя и бъбреците и сърцето и всичко, което става за трансплантация пък после нека ходи да се жалва на когото иска,,,,,,,,     Пировски,,,, забелязвам, че от гледане на малоумни клипчета си поумнял нещо бре,,,,,,,, Продължавай да гледаш !!!!!!!!!!
От казаното от тебе,мисля ,че бая зулуми са ти направили.Иначе не би го казал по този начин...

ivopifeca

k

Цитат на: rider777 - Петък, 01 Септември, 2017, 12:18:08
Насвякъде по целия Свят платената годишна отпуска е 20- 25 дни ама тук някои искат да бачкат месец, после месец почивка и пак да им плаща някой,,,,,,,,,,    комунизма свърши отдавна пичове,,,,,,,,,,,,,,,
21/7 пък ти си говори каквото искаш .

k

Димитър Гебшеменов

Цитат на: k - Неделя, 03 Септември, 2017, 23:25:39
21/7 пък ти си говори каквото искаш .
доуточни колега.....освен това 25 дена платен годишен отпуск.....
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

ANIMAL

Цитат на: ivopifeca - Събота, 02 Септември, 2017, 16:28:43
Ти откога научи тая дума?Да не подби некоя друга ставка по фирмите надолу?
Колега,ходи се таковай,извади си накрая бутилката от устата и задника и спри да се заяждаш с хората тук.Мисля,че ти обясних,че не си ме разбрал правилно,а и ти казах,че точно заради това че много хора искат да дават малко пари в този бранш,в момента работя съвсем друга професия.
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

k

Цитат на: rider777 - Петък, 01 Септември, 2017, 11:33:08
Отивай и бачкай в Румъния бре,,,,,,, когато другите вдигнат осигуровките и аз ще го направя.
Дотогава ще си караш курника сам .

rider777

Споко бре,,,, шофери да искаш,,,,,,,, и нАмали злобата малко !!!!!!
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

k

Цитат на: rider777 - Понеделник, 04 Септември, 2017, 13:31:14
Затова ревете като вдовици по всички медии? Аза злобата ти трябва я намалиш че от както си станал  чорбаджия не спираш с обидите и заканите  ,  ама явно не си попадал на някой откачалник  .Спомням си пруди време се жалваше и в двата форума от един твой служител и кво стана да не би да си му извадил сърцето  или си му п лати и го изпрати по жио по здраво А  г-н чорбаджия?

hetfield

Ивайло, определено не си звънял на мен. Нещо си се объркал. При мен няма набутване и т.н. Щях да те изслушам гаранция. Както и да е. Жив и здрав.   :)

Бриги Магнито

Обявите за работа във форума се превръщат леко в световна война.

Дерзайте ,поне има какво да се чете

k

Цитат на: rider777 - Понеделник, 04 Септември, 2017, 13:31:14
Вип обява А? Ако не сте редовните  ;D джобса ще фалира.

rider777

Аз ще фалирам ако продължавам да се занимавам с олигофрени ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 21 Септември, 2017, 08:38:42

Ивайло, ще се спреш ли най-после с тези отегчителни епитети, защото се съмнявам, че ти си най-умен от всички присъстващи?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

k

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 21 Септември, 2017, 08:38:42
С тоя език ти пожелавам Успех.

k