• Welcome to Форум на българските шофьори.

Законът Макрон - безработица, гладни семейства или добра работна практика в ЕС

Започната от micyri, Събота, 26 Август, 2017, 10:23:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Tarykata

Коя пловдивска фирма си е купила база в Германия за над 300 000 евро? Започнали ли са преместването?

Boroman21

Boroman21

Hristo Lishev

Ееехх как ми се иска да му схрускам дробчето на този урооод!!!! Преди две три паузи на Вентимиля един от неговите шофьори ми се оплакваше как на двойка карали с три карти, че бил мнооого спешен товара, разз'ираш ли... Мръсни изроди и лъжци са това, долни като маза! А това за най-високата заплата, просто няма да го коментирам, отивам да повърна, този ме отвращава яко. >:(

Pro Bro

Жив да го оплачеш хайвана☺
Аз се чудя що тия немци,французи,скандинавци  се трепят да бачкат у BG-фирми пък то глей ко било - "имаме най-високото нето заплащане".

Boroman21

Бизнесмен хихихи .... Алоу една продавачка взема повече от мене и плащат обучението и бря.

blajiv

Дрън, дрън, дрън... българските фирми ще фалирали и пазарът ще се наводни с ганьовци ахахаххаха..... дет' вика един приятел "Найш га?". Който е кадърен, може и иска, отдавна работи в западна фирма! А Ганьо с неговите 4 думи в речника на чужд език, който още се справя трудно на майчиния си език..... западняците само за него питат ахаххахах .... айде стъпете на земята, стига с тези филми де!

blajiv

Hristo Lishev

Браво, колега, на същото мнение съм. Докато на ГанЮ му е скъпо да иде да се изкъпе, ако банята струва повече от 0 евро, но с лека ръка дава неограничено количество пари за пиене, нещата няма да се оправят. Тоест, няма да се оправят никога, защото горното никога няма да се промени.

briko

Boroman21

Няма да ги огрее , щом вече твърдят и че не са против мобилност 1.
Усещам как ще се навъдят още по-големи играчи а нас пак отзад .

briko

Едно не мога да проумея, как така нашите управници не казаха:
- Ще променим минималния осигурителен праг на шофьорите.
- Ще променим работните условия към по-добро.
- Ще намалим административната тежест при издавнето на документите, като ще се вписва код 95 в СУМПС, вместо да се издава отделна карта.
- ЕN 561 трябва да се приема като максимално работно време, а не като нормално / задължително / както е сега.
и т.н.
Аз чувам само, че от ЕС искат да ни унищожат, защото ние сме тяхната конкуренция, тук всичко е ок и за това ние не искаме и не трябва да променим нищо.
???  ;D

Boroman21

Аз не видях протест че заплатите НИ са ниски . Тогава за какво да ги вдигат като всички са доволни.
На учителите ги вдигат , на медицинските лица също явно държавата може да вдига но не може да накара "бизнеса" да го направи.
Виновни сме ние че търпим , ама пак си правим сечено на нас си , а шефовете пълнят ли пълнят торбите.

Boroman21