• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мнения за фирма "Формула 2"

Започната от milenbuba, Четвъртък, 23 Юни, 2011, 15:14:39

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

milenbuba

Моля, ако някой знае нещо за фирма "Формула 2" да сподели.

Причина за редакция: Забранена е употребата на изцяло главни букви в заглавието и в публикацията.

milenbuba

harley

Какво по точно те интересува?За гондолите ли питаш или за прицепите?

harley

milenbuba

Гондолите като цяло начин на работа заплащане и такива неща.Най-важното коректни ли са ?

Причина за редакция: Правопис!

harley

Ми какво да ти кажа-някои са добре, други са по-добре.Поне такава ми е информацията.Но нека и други колеги си кажат мнението.Аз пиша от моята гледна точка.А ако ти трябва по-вече инфо ми пиши на съобщения.Лека вечер.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Баце сите са зле ма има далавера ;)

BoBy_BoY

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Четвъртък, 23 Юни, 2011, 23:32:01
Баце, далаверката си е най-сладкото чувство на человеко у житейскя му път, ама верно!
  Туй ся гондолата колко зърно или царевичка мой се цапне? Мене си ми бега аритметиката, но мой си изхрани прасенцето за Коледа, нали? Един голяаааам (+) плюс за края на годинката! ;)
 После иде зимъска, че се тръгне за песак, чакъл, он и нов дом ше си построи, бааа си рахата! И кюмюр ше тръгне да вози.
 Колегата, хич не питай за кинтата. Туй за ся ти стига, мислим!  ???

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: BoBy_BoY - Петък, 24 Юни, 2011, 00:32:23
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Четвъртък, 23 Юни, 2011, 23:32:01
Баце, далаверката си е най-сладкото чуство на человеко у житейскя му път, ама верно!
   Туй ся гондолата колко зърно или заревичка мой се цапне? Мене си ми бега аритметиката, но мой си изхрани прасенцето за Коледка, нали? Един голяаааам (+) плюс за края на годинката! ;)
  После иде зимъска, че се тръгне за песак, чакъл, он и нов дом ше си построи, бааа си рахата! И кюмюр ше тръгне да вози.
  Колегата, хич не питай за кинтата. Туй за ся ти стига, мислим!  ???
:) :) :) ;) ;) ;)

velizar

Преди плащаха добре. При нормална работа 2200 лв си ги прибираш от гондолите. Сега има колеги, чакат си заплатите за януари , а Красьо им дава по 300-500 лв на месец , за да вържат 2-та края и да не изпукат от глад, че кой ще му кара камионите. Добра фирма беше, ама нещо обърка . 20 влекача върна на лизингодателя . И сега има хора, които си вземат заплатката на 2 хилки, но от тесния кръг  8) Но където е текло, пак ще тече  :)

BoBy_BoY

Цитат на: velizar - Петък, 24 Юни, 2011, 00:57:38
Преди плащаха добре. При нормална работа 2200 лв си ги прибираш от гондолите. Сега има колеги, чакат си заплатите за януари , а Красьо им дава по 300-500 лв на месец , за да вържат 2-та края и да не изпукат от глад, че кой ще му кара камионите. Добра фирма беше, ама нещо обърка . 20 влекача върна на лизингодателя . И сега има хора, които си вземат заплатката на 2 хилки, но от тесния кръг  8) Но където е текло, пак ще тече  :)
Колега, кое е ,,нормална работа"? На всеки е ясно ,,Формула–2" как се е работило при активен сезон! Една фирмичка щом присъства в сайта на ,,Анти-транс"-некоректни фирми не ми я хвали. Колко обърнати коли имаха по БГ пътната мрежа?
  Кога стане дума за 2000 лв се самозабравяме как се вадят!

milenbuba

Благодаря на всички колеги....На Админа искам да кажа, че че не е правилно според мен да цапа в червено за дребни работи. Има и други форуми. Благодаря, ама без мен.

Причина за редакция: Забранено е използването на изцяло главни букви в заглавието и в публикацията!

admin

Цитат на: milenbuba - Четвъртък, 30 Юни, 2011, 21:28:11
Благодаря на всички колеги....На Админа искам да кажа, че че не е правилно според мен да цапа в червено за дребни работи. Има и други форуми. Благодаря, ама без мен.

Причина за редакция: Забранено е използването на изцяло главни букви в заглавието и в публикацията!

Никак не са дребни работи! Ти просто не четеш правилата и не ги спазваш. А иначе има и други форуми. Прав си!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Стоян

Здравейте,гледам че отдавна няма нищо писано тук та реших да попитам ако някой има нещо прясно като информация да сподели.Дали работят още и каквото и да е щото аз си търся работа ама съм новобранка и се чудя от къде да започна.За сега чета кво споделяте и чак се плаша,на какво е заприличала нашата държава.Учудвам се щото дълго време ме нямаше в страната.Пък като си смятам и годините още по вече настръхвам ама мерака за голям камион е отдавнашен,така че отказване няма.
100ЯН

Joro

Ми колега те  имат и прицепи , гондолите  ги гледам въртът по България,  но някой каза че са намали ли състава и са по малко. А прицепите съм ги виждал на вън карат :)

Rammbon

Денонощно влизат и излизат камионите им  с гондоли и прицепи от базата им в Карнобат. Едва ли ходят само по разходки :)

stanche

Последното което знам за тях е че на вътрешното (гондолите) дава 15ст. на км, а на международното (бордовите) май са на 1300 евро твърдо с много нарушения. То май вече няма фирма на вън която да не нарушава ....
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

stanche

Не карам бързо - летя бавно :) !!!