• Welcome to Форум на българските шофьори.

На кого да се обадя,за да ни асфалтират улицата?

Започната от ivopifeca, Петък, 06 Октомври, 2017, 22:53:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

От доста време пред блока са не дупки, а кратери.Звънех на некви телефони,които ми изровиха познати,и казаха,че не на тях трябвало,но все пак щели да сигнализират....Никъв резултат ???

ivopifeca

dino412

На никой няма да звъниш.
Събираш подписка от всички или поне по-голяма част от живущите на тая улица и с подписката в общината.Поне Нашия подход беше такъв и след седмица улицата Ни беше чисто нова.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

Бриги Магнито

Начи Баце,мое ми звъннеш и на мене.
Ма май на Данчето Фандъкова ако дзвъннеш по-че ти свърши или несвърши работа,ма забележи и у двата случая за разлика от при мен по-тънко ,че минеш.
Са понеже не си посочил де е тая улица,мое се наложи а звъннеш и на Лилето,ма она е скъпчийка ,да знааш

rider777

Глей ся,,,,,,, звънкаш на Тиквата и той ще ти обещае да я асфалтират,,,,,,,,,,,,,,, важното е да се верва на обещания,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Вторник, 17 Октомври, 2017, 09:16:01
Глей ся,,,,,,, звънкаш на Тиквата и той ще ти обещае да я асфалтират,,,,,,,,,,,,,,, важното е да се верва на обещания,,,,,,

Тиквата даже може да му каже, че улицата вече е асфалтирана. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!