• Welcome to Форум на българските шофьори.

Тотал Спед ЕООД

Започната от Martinbgabv, Петък, 10 Ноември, 2017, 16:38:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Martinbgabv

Набързо няколко думи за тая фирма от Бургас с началник Стоян Стоянов. Пуска обяви, че кара Германия-Швеция, ама не е точно така. Въртиш 2-3 курса вътрешно Германия, а в Швеция отиваш за малко- най-много до Йоншопинг и на същия ден обратно ферибота за Дойчланд. Обещава да плаща на 2 седмици, но и това не е така. Плаща само част от парите и винаги имаш да вземаш. Всеки трети адрес на спедицията, с която работи е грешен или просто няма улица и номер-обикаляш като миндова кучка да търсиш. Мен ме остави без пукната стотинка по 1 време, лъга ме най-нагло, че ми е превел пари, а в сметката ми нямаше нищо!! Обърнах се към Посолството на България, оттам ми съдействаха и чак тогава ми преведе едни пари. След като напуснах остана да ми плаща за близо 2 седмици. Трябваше да си получа заработеното още на 1-ви септември. До днес не ми е платил и стотинка нещастника жалък. Обеща и толкова. После се скри-изключил си телфоните. Явно си мисли, че ме е прецакал, ама много се лъже. Ше го осъдя много бързо, както преди осъдих ония борсуци от Полски Тръмбеш. БЕГАЙТЕ НАДАЛЕЧ ОТ ТОЯ ИЗМАМНИК, КОЛЕГИ!!!

Martinbgabv