• Welcome to Форум на българските шофьори.

Diebel spedition - моя опит от там

Започната от taman, Петък, 17 Ноември, 2017, 09:35:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mr.Balkanski

Цитат на: k - Понеделник, 20 Ноември, 2017, 17:27:50
Колега , таман , мисури е прав като не можеш да стигнеш  няма да стигаш остави нещата така твойте босове ще го измислят как да си закарат контеинерите. А пък оня великия работодател дето давал по ,,2300"€ на колко осигурява  и защо до сега нито един негов работник не се е похвалил с тия пари 2300€  тия да ги  разправя другаде 2300€
2300Е не са много пари, ако знаеш език. Ако език не се изисква, никой няма да се похвали, за да не му заемеш мястото, ако ще да има 100 свободни места. Наречие го родолюбие. Освен това, никой не дава тези пари даром. Отварял ли си от двете страни седем пъти в един ден?
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Mr.Balkanski

Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

micyri

Много пъти съм казвал,че не парите са наи-важното ,а часовете на работа.

micyri

i_voo

Въобще ми е непонятно как има колеги които карат с такива големи нарушения,още повече че глобите са за тяхна сметка.Явно някои хора мислят повече за интересите на фирмата отколкото за своето здраве и това че някой месец може да работят без пари като им се натрупат яки глоби.Разбирам да няма работа и човек да е принуден да търпи такива издевателства за да си храни семейството,но в момента при това търсене на кадри навсякъде  просто ми се струва проява на садомазохизъм да работиш в такава фирма.

d2maper

d2maper