• Welcome to Форум на българските шофьори.

Бихте ли го повторили...?

Започната от Бриги Магнито, Събота, 12 Май, 2018, 12:55:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Ще им ядете опинците на австралийците....не моете на малкия пръст да им стъпите, по-голямата час е без асфалт, отделно има дъждовен сезон, кара се докато можеш, и се правят ремонти.....Всички европски геврекчии, отекоха безкрайно. :D
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Boroman21

Цитат на: Бриги Магнито - Неделя, 13 Май, 2018, 17:58:08
Че им таковаме, таковата.
Идея си нямат с кой си имат работа.
Едно не ме кефи там, при толкова ремаркета ако си на групаж ти трябват две палета за ЧМР-та

Имам съселянин дето вече 12 години кара при оситата  и според него единственото общо между транспорта в Еу и Австралия е че и на двата континента се ползват и камиони.Всичко друго е много различно като организация ,  заплащане и отношение към шофьора .
Селския кара за логистика предимно на малък обсег (100-300км) спи си в тях всяка вечер и разкарва предимно контейнери  из Мелбърн . Дългите курсове са на автовлаковете и са предимно по седмица  с поне 2-3 дни пауза вкъщи. Тама си спят по хотели ако искат и ако има наличен.
ПП.
Уважавали много волво фх и онея хамериканските с мерцедесови двг та.

Boroman21

hgv_driver

Стига бре, как два живота и все шофьор? Няма ли някакво развитие да има? Напънете малко мисловния процес да измислим как да вадим пари без да работим. Всичко друго е преебавка.

Boroman21

Цитат на: hgv_driver - Понеделник, 14 Май, 2018, 10:33:29
Стига бре, как два живота и все шофьор? Няма ли някакво развитие да има? Напънете малко мисловния процес да измислим как да вадим пари без да работим. Всичко друго е преебавка.

Аз се напъвам за да измисля нещо дето коренно ще промени битието човешко . Да махнем парите и да не се налага да работим а само да се усъвършенстваме  , утопия да постигна ама до тогава тракторист  ;D

rider777

Абе Ленин успя да убеди масите,,,,,, значи не е утопия ,,,,,,,, Е след малко ще дойде Пировски да ни разясни как е ,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

loshdancho

АААА, Пистолерски нема го закачаш.....
Глей как израснА напоследък, даже умни мисли знае.
И сАА че се появи да ти сипе уставно кЪв си ми набеден чорбаджия, ето дадох му жокер. :D
Айде Револверски, давай, стреляй по Райбера...заложил съм ти го на гюме. :D

rider777

Нема го нещо,,,,, да не се е излъгал някой да го качи в камиона си, че после ще има да се чуди откъде му е дошло,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pirovski

Деца,дами,а и Вие господа,не е сериозно да си мерим приказките.Господин Стефанов,междуконтинентален шофьор,няма да стана.Европа,приятен континент,от край до край за седмица се преодолява.Подозирам,търсите мнение за алтернатива,за пари.Много варианти има,не Ви ли харесва бизнесът,преориентирайте се.Бизнесът е точен,ясен,трудно се пренебрегва.Закони,регламенти,наредби.

loshdancho

Аз мисля, че в предишния си живот Бомандировски е бил..........Цицерон.

Amateur

И там явно има недостиг на шофьори .

В Австралия, също както и в Европа недостигът на шофьори на камиони е остър, така че ако искате да срещнете някъде по пътя красивата Блейзи Уилямс, бързо ще си намерите работа като шофьор на камион на ,,долната земя". Единствено ви трябва да изкарате курс по управление на автовлакове.

Ето малко материал подходящ за някоя от следващите паузи на Бриги .

https://www.kamioni.bg/menu/10/post/20808/Naj-goreshtata-shofxorka-na-kamion-v-Avstraliq

Цитат на: rider777 - Понеделник, 14 Май, 2018, 22:28:36
Нема го нещо,,,,, да не се е излъгал някой да го качи в камиона си, че после ще има да се чуди откъде му е дошло,,,,,,,,,

Част от твоите подопечени шофЕри не са много по-различни от Пировски .  ;D ;) :D
Абсолютен индианец

loshdancho

В следващия си живот...Нитроглицерински ще се прероди като началник гараж в Райберския ДАП. :D

rider777

Баси на последната бензиностанция съм в Белгия на изхода за Дюнкерк,,, возя дъски до тавана и оставих двете врати отворени,,,,, е сега се качиха няколко ги усещам как се врът между дъските  ама ще си доспя пък на светло ще видя,,,,, чудя се дали да не ги возя долу до Рен и да им е гот още 400 км по завоите да ги клатя,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

rider777

Как да не го повториш този Живот ,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

rider777

Бе нямам спомен ама към 2 часа ги клатих :-))))))  Исках да ги сваля до Рен и тук да ги оставя ама се усетиха ,,,,,

rider777