• Welcome to Форум на българските шофьори.

2018.05.28

Започната от pirovski, Вторник, 22 Май, 2018, 18:29:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pirovski

Странни са ми коментарите Ви.Нов шофьор сте,браво.Смятате ли се за подготвен,мисля,причини за неуспех,не трябва да има.Така,новобранец или опитен шофьор,след грешка се стига до,повреда на техника,хора,загуби.Фирмите в България в момента са против всички правила(не се съобразяват,но в момента е явно).Гледате ли,слушате ли новини,ще се уверите.

pirovski

imter

Добре де,толкова ли е трудно да се изказваш нормално??? :D :D :Dвече си мисля,че използвал гугъл преводача ;D ;D ;D!!!

imter

pirovski

Боже.Приятно ми е да правя любов с жената на шефа,също да употребявам,полезните,здравословните лостове в живота.Трудно(не Ви разбрах)?

admin

Цитат на: pirovski - Вторник, 22 Май, 2018, 21:23:11
Боже.Приятно ми е да правя любов с жената на шефа,също да употребявам,полезните,здравословните лостове в живота.Трудно(не Ви разбрах)?

Боже, помогни ни да разберем дали си имаме работа с робот. Никой ли няма представа дали това е реален човек или е някакъв робот от ново поколение?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Radoslav_

https://www.jobs.bg/job/4334783
Филтрирай обявите по региони,там по вашиа край не е като даняма.

BISER1975

Пировски си е реален човек, но странен

pirovski

Странно е да твърдиш,че си шофьор,същото време,да търсиш шофьор,да те обучава(професионалист си,искаш инструктор да те прави на).Боже.Вижте,не е сериозно да се обиждаме,възможно е да има по-подготвени шофьори от мен,моля,да се уважаваме.

krasisof

Читава фирма в Благоевград и региона дето да се занимава с някой от нулата няма. Сори. Като толкова държиш да е от там пробвай с македонците от Петрич.

Radoslav_

Цитат на: pirovski - Сряда, 23 Май, 2018, 12:23:12
Странно е да твърдиш,че си шофьор,същото време,да търсиш шофьор,да те обучава(професионалист си,искаш инструктор да те прави на).Боже.Вижте,не е сериозно да се обиждаме,възможно е да има по-подготвени шофьори от мен,моля,да се уважаваме.
Вероятно това си е твоят начин на мислине,ама нали всеки си предценява при какви условиа е готов да работи.
Хората които обичат да подмятат пресмихулно дали се замислят за максимата "подигравайсе на стар и богат"?!

pirovski

Разбира се,мое мнение е,не го налагам.Разбирам за Вас не е странно,не забравяйте,бил съм новобранец,работодателят не държеше ли да сме двама,нямаше да го искам.Подиграват се,защото им е омръзнало да обясняват,които ги интересува не проверяват мнения,директно правят коментар.Според мен,не разбират какво им се казва и с желание да изяснят стават за подигравка.

rider777

Пировски,,,,, кАжи честно ,,,,, освен вакум имаш ли нещо друго в манерката ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Radoslav_

:o Да,да както кажеш Пировски ,..... Няма проблем. ::)!!!!!

pirovski

Господин Стефанов,продължавам да не Ви разбирам,защо се дразните с мен.Подозирам,сериозно желаете да ме преориентирате,към жена Ви.Нямам против,не Ви ли е скъпа.Друго ли е,моля,дайте яснота,прозрачност.

rider777

Пировски ,,,, шъ тъ зъмолъ да вземеш да си направиш едно клипче е така непринудено да разкажеш за себе си, за детството си, за образованието си ,, най ще ми хареса да  те видя в това клипче и как караш камион ,,,,, нека да е поне 5 минутно това клипче за да можем пълноценно да се опознаем и да го пратя на жена ми да е подготвена за теб ,,,,,,,,,,,,,,,,, качи го в Ю Туб примерно и дай линк тук да го видим ,,,,,,,,,,,,,,,,, Ако не го направиш до края на уикенда за мен лично преставаш да съществуваш като личност и ще замоля Админа ако и той смята, че има нещо нередно около персоната Пировски да му прекрати достъпа тук за да понамалее процента на олигофрените, които си мислят, че стават за камионджии и само излагат гилдията ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pirovski

Господин Стефанов,такива клипчета,не търсете от мен.Първо не разполагам с камион,второ,жена Ви,да се подготвя за мен,не е нужно,изцяло ваше желание е да го направите,трето,за да Ви разказвам за себе си,ще Ви е нужно по-сериозни доводи.Помолих да не обиждате,Ви с удоволствие продължавате.Не съм съгласен да ме гонят.Както Вас,също сигнализирам да Ви коригират отношението,но още няма сполука.

pirovski