• Welcome to Форум на българските шофьори.

2018.05.28

Започната от pirovski, Вторник, 22 Май, 2018, 18:29:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Господин Пировски, усещате ли вече колко много колеги Ви подсказват, че има нещо нередно в поведението Ви в този форум? Ако не преосмислите изцяло начините, по които излагате своите мисли тук, съвсем скоро ще се наложи да преустановя участието Ви!

Изпратено от моят Redmi Note 4 с помощта на Tapatalk

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

pirovski

Не усещам,господине.Усещането в сайтът Ви е на бандити,грубияни.Радваме,можете поне един коментар да отправите коректно.Бих желал,да ми обясните,кое не ми е коректно.Ако обичате,разбира се,благодаря.Не желаете ли и виждате само губене на време,кажете как да изтрия акаунта си.

pirovski

rider777

Нямам думи просто.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pirovski

Господин Стефанов,постарах се да получа професионален съвет от кино бизнесът.Това чудо било,също толкова приятно,когато го съчетаваш със своя бизнес.Така,казаха,не е коректно да откажа осигурите ли ми екип.Мисля,ще намерите,просто думи,за да Ви осъществя интереса.Информирайте ме,свържете ме с тях,преговарям,договарям,осъществявам.

loshdancho

Ма даааа веее, мадафака -Автоматскииии, не се оставяй на тия заспи....,От, Че те затрият като  свежо агне на Гергьовден.
Демокрация му е майката свобода на мислите и .....отклоненията.  И давай клипа, не е нужно да е в камион, мое сигура да се спраиш по-добре от Райбера. Ъхъ.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

rider777

М дааа очаквам с нетърпение кино продукцията " Пировски" ,,,, ама наблегни на историята си моля те,,,, разкажи основно за детството си и времето прекарано в Училище, че ми е много интересно ,,,, ако успееш да го направиш по- дълго от 5 минути получаваш бутилка " Джак Даниелс" ,,, за по- късичко ще ти пратя някакъв евтинджос от Битака,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

pirovski

Господин Стефанов,не разбирате какво е екип.Предоставете,спонсори,режисьори,сценаристи,монтажисти,гардероб,техника.Продукцията ще се казва"За жената споделена с господин Стефанов".Не го ли направите,няма да си губя времето с Вас,също имам ли друг коментар,не се намесвайте към мен,не е ли коректно.

loshdancho

Пистолерски, за момента си подгряваща звезда.... а екипа, екипа.... ако на тия в главата ти, им викаш екип.....да знаеш не си сам, само си самотен. :D

rider777

Абе в Спедитора много отдавна му е поставена диагноза ама ми се иска да го видя на живо, то верно, че  всички сме хахо ама тук нещата явно са си сериозни ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

shisho

Цитат на: rider777 - Събота, 26 Май, 2018, 21:53:50
Абе в Спедитора много отдавна му е поставена диагноза ама ми се иска да го видя на живо, то верно, че  всички сме хахо ама тук нещата явно са си сериозни ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ще ни запознаете ли с диагнозата му в Спедитора? Защото в противен случай ще си остане една обикновена клевета!
Човекът нито обижда, нито се заяжда, какво сте го нарочили? Ако нещо не ви харесва в него, то е само ваш проблем, не негов!
Против вас са гласували 907 пъти, а против него само 20! Какво ви дава право да го съдите?

rider777

Шишооо ,,, ако намираш Пировски за нормален това говори много за теб ,,,,,,,,,

Bachev81

Ще помоля админа да изтрие коментарите,които не са по темата.
Тоз който падне в бой за свобода,той не умира!

rider777

Идеята е добра, но не бива да се затрива класиката родена от перото на Пировски ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ANIMAL

Принципно винаги ми е харесвало,че Пировски колкото и да го дъвчат профитата,винаги запазва добрия тон на изказ и не обижда.От друга страна неговата личност ми прилича на интелектуалец с изпушила от четене  глава и лека превземка в стил онзи който е известен с това,че е известен,а именно Денди.Но си мисля,че ако Пировски и Райдъра ги няма тук,цветовете на форума ще изчезнат.Така или иначе скоро тук не се е пускала тема,която да е била полезна на някого,поне да е веселба.Поздрави на всички колеги.
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

loshdancho

Само не затривайте Минометски,
Настане пладне слънце изгрее, а вятъра спи.
Жега на скуката ще поеме всеместно.
Тъга ще се пише  на всякога и душите сами ще говорят със нас.

loshdancho