• Welcome to Форум на българските шофьори.

Къде има сгодна бакалия

Започната от lumpen, Неделя, 03 Юни, 2018, 16:40:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mr.Balkanski

Недей да закъсваш за храна в Холандия!
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Mr.Balkanski

Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Boroman21

Цитат на: Mr.Balkanski - Петък, 08 Юни, 2018, 14:25:59
Недей да закъсваш за храна в Холандия!
Уъъ само там ли или попринцип.

Boroman21

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

lumpen

Ей нищо не казвате .само Иво дето се го дъвчете се отзова. Ама когато се прибера с читав интернет ще намеря кв ото ми трябва

Boroman21

Цитат на: lumpen - Неделя, 10 Юни, 2018, 20:30:16
Ей нищо не казвате .само Иво дето се го дъвчете се отзова. Ама когато се прибера с читав интернет ще намеря кв ото ми трябва

Това все едно да поташ колко завоя има по пътищата на Европа.

Сгодни магазини за влизане с камион особено по Германия и Австрия са много ама много малко.  Там 99.9999% паркингите са забранени за тежкотоварни над 7.5т , ако влезеш рискуваш да бъдеш глобен , да ремонтираш паркинг или да плащаш щети по коли. За това не се сърди че не получаваш почти никакви съвети.
По горе ти писах едно от най-универсалните .
Поздрави

lumpen

Mr.Balkanski

Цитат на: Boroman21 - Неделя, 10 Юни, 2018, 20:59:28
Това все едно да поташ колко завоя има по пътищата на Европа.

Сгодни магазини за влизане с камион особено по Германия и Австрия са много ама много малко.  Там 99.9999% паркингите са забранени за тежкотоварни над 7.5т , ако влезеш рискуваш да бъдеш глобен , да ремонтираш паркинг или да плащаш щети по коли. За това не се сърди че не получаваш почти никакви съвети.
По горе ти писах едно от най-универсалните .
Поздрави
И в Австрия, и в Германия можеш да спреш наблизо, не съм попадал на магазин, където няма къде. В Холандия, пък не съм попадал на магазин, до който може да се стигне с камиона.

lumpen

С камиона влизам по села и градчета не къде наоколо има къде да се спре навигацята показва всичко по скоро питах за магазини по аутохофове или да самия път

Hristo Lishev

Колега, в Германия съм забелязал, че покрай комбинацията Алди+ДМ или Лидъл+ДМ винаги има наблизо някое сгодно джобче, просто трябва да се оглеждаш с 4 очи, като наближиш. Може да се наложи да врътнеш следващото кръгово. За спиране на паркинга пред самия магазин просто забрави. До 500 метра си е опция. В другите държави не е точно така, но не рискувай да си имаш работа с полицаите, особено в Италия и Испания. Никаква прошка. А Холандия ако можеш да не я караш, най-добре. Това е най-антикамионджийската държава, в която съм карал. По националЕте няма джобче, да спреш да се изпикаш, по магистралите същата работа. Бензионостанциите с места за по 10 камиона, абе... Добре, че е  малка.

lumpen

Стига бе човек Франция е уникално уредена от се къде, тя най-ме кефи и после са швабите .не е по темата ама да кажа само, че испанците са гадни копе...а

rider777

Затова я обичам Франция
  можеш да си паркираш под Айфеловата кула и никой няма да ти каже нищо   
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

lumpen

Àp7 .18 изход  барселона удобен ли-дл става и за параход

Hristo Lishev

А ся де, нерде Германия, кога па стигна до БарсИлона чак. ;D За този Лидъл, дето спираш на бензиностанция Ел Валес и отиваш до него ли иде реч? Имаш 1000 сигурни магазина на "Джонкуерата", както я наричаме галено, не знам защо не ги ползваш. И на митническия да спреш, и оттатък към Еленчето втори изход, нямаш ядове. А има и вуйни. :D Ако ходиш към Билбао, 88 изход на АР8- Дуранго, веднага след касите надясно преди кръговото още, имаш Лидъл, сега и Алди малко по-надолу са направили.

lumpen

Надявам се по рядко да ходя да Испания за сега сега седмица ,мерси за инффото аз пък споделям има хубава безплатна баня на Петромиралес там дето е малко след границата

lumpen

А сетих се, ако видиш камион паркиран накриво на рампата, аз съм. мини ще черпя бира.

lumpen