• Welcome to Форум на българските шофьори.

На кой канал се говори по СБ във другите държави?

Започната от VOLVO 480, Понеделник, 27 Юни, 2011, 15:43:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

Цитат на: driver1 - Събота, 29 Октомври, 2011, 20:50:02
Вече съм тотално объркан и изобщо не можах да разбера кои, на кой канал говорят - всеки представи своя версия. :))))
Колега , аз от доста годинии ползвам Св и винаги БГ драйвърите от България до Европа , че и вътрешно които бачкаме сме били на FM-25 канал. Говоря за тези които карат основно през : Румъния , Унгария , Чехия ,, Словакия , Германия , Дания , Холандия , Белгия , Люксембург ,Австрия , Хърватска и Сърбия  Карал съм и по Италия,Гърция и малко Испания - НО там само ако се водим с някой колега и се разберем че ще говорим на 25 канал -  други БГ драйвъри не съм засичал на 25 кан по тези 3 държави. Успех ти желая в свързването!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

R0ss

Холандия - 18-ти канал за Българи, Руснаци и Молдовци (без Ротердам, пристанището) ефира е е "зацапан" и вече както се договорим за момент ....

Успех и здраве на всички
.
...Господи, не позволявай на жените да ни разсейват и с поведението си да ни водят право в ада. Амин!

R0ss

...Господи, не позволявай на жените да ни разсейват и с поведението си да ни водят право в ада. Амин!

Trucker_Boy

Цитат на: R0ss - Неделя, 30 Октомври, 2011, 18:34:09
Холандия - 18-ти канал за Българи, Руснаци и Молдовци (без Ротердам, пристанището) ефира е е "зацапан" и вече както се договорим за момент ....

Успех и здраве на всички
.

Добре дошъл в форума ,+1 за информацията.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

ico_9595

В Германия на 19-ти и 9-ти канал ФМ,полицай ми каза докато ми правеха контрол,Холандци и Белгийци на 25-ти на който говорим ние!Успех с подредбата на каналите  ;)
Всички ние сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите!!!

flashedbg

Като редовно пътуващ из Полша ще кажа : В Полша поляците са на АМ 19 канал, а извън Полша са на АМ 28, общо взето няма камион в Полша без радиостанция, да не говорим че на около 20 % от леките коли също имат станции. Просто по всяко време да попиташ за пътната обстановка има кой да ти отговори

Trucker_Boy

Някой да е чул нещо за местене след нова година на всички българи от 25 на 38 ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Bulgarian truck driver

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 05 Декември, 2011, 22:40:28
Вярно ли е колеги . Някой ако знае нещо да сподели .

FARE

На 25 канал говорят всички българи в цяла Европа.

Причина за редакция : Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

stanche

Цитат на: FARE - Сряда, 04 Януари, 2012, 23:35:00
На 25 канал говорят всички българи в цяла Европа.

Причина за редакция : Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Като изключим тези които работят по испнските и португалските релации , там говорят на 5-ти канал иначе си е 25-ти :)
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

VOLVO 480

Я да видим някой колега да добави някой друг канал на който е чул че се използва най-често в Европа от други от други националности!

American

САЩ и Канада сме на 19ти, за Мексико незнам.
Полицията слуша на 9ти, затова на си-би-то имаме специално бутон за канал 9

Интересно е че за полиция се предупреждаваме по радиото (светкане с фарове не е популярно) думата полицай не се споменава, казва се смоки-беар "smokey bear" пушената мечка, и след това следва цифра, която е номера на милята където е полицая.
smoking gun

batNIKI

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 05 Декември, 2011, 22:40:28
Хихи, пълна глупост. А какво ще стане като започнат прохожденията на SSB от 36 до 39 канал?

batNIKI