• Welcome to Форум на българските шофьори.

Зов за помощ

Започната от Dilyan_Zagorchev, Понеделник, 19 Ноември, 2018, 11:18:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dilyan_Zagorchev

Здравейте колеги.
на 09.11.18 съпругата ми беше диагностицирана в УМБАЛ "Св.Марина" Плевен при проф.Славчо Томов с миома.Няколко възела,единия от които 5 см,притискащи органите ѝ и водещи до постоянно болки.Назначиха ѝ дата за операция на 07.12.18.Проблема е,че не можем да си позволим сумата от близо 4000 лв за операцията.
Моля Ви,който може да помогне,ще сме изключително благодарни и признателни.

Дилян Митков Загорчев,Бургас,тел 0887146683,офис Еконт-жк.Славейков бл.55 или офис Спиди-жк.Славейков бл.179

Dilyan_Zagorchev

micyri

Колега,ако изобщо си ми колега,остави банкова сметка ,име и клон на банка и ако има колеги който искат да помогнат ще го направят.
Желая ви здраве и бързо възтановяване!

п.п.    Обръщам се към колегите който ми напомнят ,че съм бил на всяка манджа миродия,та що не ми го напомните отново,че не се чувствам комфортно ;)
Мишоци!

micyri

Dilyan_Zagorchev

Да,колега съм.Банкова сметка няма как да оставя,поради проблеми с банката

micyri

Цитат на: Dilyan_Zagorchev - Вторник, 20 Ноември, 2018, 18:27:55
Да,колега съм.Банкова сметка няма как да оставя,поради проблеми с банката
И как мислиш да стане превода?

Dilyan_Zagorchev

Посочил съм в първия пост.Вариант е също и Western Union и Moneygram.

admin

Цитат на: Dilyan_Zagorchev - Вторник, 20 Ноември, 2018, 18:27:55Да,колега съм.Банкова сметка няма как да оставя,поради проблеми с банката

И в какво се изразяват тези проблеми с банката?

Между другото получих имейл, в който е тази връзка и я публикувам без коментар от моя страна.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1558203
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

цецодебел

Ебати хората ;D ! На мен ми праща на лични, във връзка с обявата дето бях пуснал: ;D
ЦитатС езиците сме добре.Аз съм с английски и гръцки,а жената е с английски,италиански и руски.Ние сме чели през ред и сме останали с впечатление за двойка.Имам АДР-цистерна,но винаги пътувам със съпругата си,така че няма как да се случи просто.
Райдер ти ли му прати пари  :D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

admin

Никой ли не познава този човек, за да разберем какво се случва и каква е истината?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

micyri

По ми е интересно да чуя версията на Дилян.

rider777

Цецо ,,,, във форум на италиански псевдо автомобили ходи само Адаша Топалов ,,, в Он дъ роуд е обяснил ситуацията около изпащането на кинтите на което съм отговорил така,,,,
На гола кука кълвете бре,,,,,   

Овчарчето краско на колко тъпанари им събра по 120 кинти срещу празни обещания ,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

imter

Винаги съм се чудел,какво достойнство  и умствен багаж трябва да имаш,за да използваш такъв претекст за събиране на пари?!?Нека "колегата" да напише истината ,или да изчезне и повече да не се появява тук  >:( >:( >:(!

micyri

Е то е ясно,че повече няма да се появи с този профил.

M.Traykov

Видно е,че е измама.Събира пари за жена му пък дал неговите имена.

Dilyan_Zagorchev

Цитат на: admin - Четвъртък, 22 Ноември, 2018, 13:52:15
И в какво се изразяват тези проблеми с банката?

Между другото получих имейл, в който е тази връзка и я публикувам без коментар от моя страна.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1558203
Да карам поред-Админе,имам запор,затова.Понеже съпругата ми е съдлъжник и тя е запорирана.
Цитат на: цецодебел - Четвъртък, 22 Ноември, 2018, 20:03:22
Ебати хората ;D ! На мен ми праща на лични, във връзка с обявата дето бях пуснал: ;DРайдер ти ли му прати пари  :D
На теб какъв ти е проблема с това ЛС,че го пускаш тук,Какво общо има към темата?Питах за работа и толкова,оказа се,че не съм чел както трябва.
Цитат на: imter - Петък, 23 Ноември, 2018, 15:17:35
Винаги съм се чудел,какво достойнство  и умствен багаж трябва да имаш,за да използваш такъв претекст за събиране на пари?!?Нека "колегата" да напише истината ,или да изчезне и повече да не се появява тук  >:( >:( >:(!
Ти си явно безгрешен и затова първи хвърляш камъка.Срам ме е от това,че търся пари по този начин,но като дойде до главата не пита
Цитат на: micyri - Събота, 24 Ноември, 2018, 11:32:46
Е то е ясно,че повече няма да се появи с този профил.
От къде си сигурен,че няма да съм с този профил.Някога бях с друго име по форумите,както в алфа форума,но съм го сменил,където може,за да заставам с името си.
Цитат на: M.Traykov - Събота, 24 Ноември, 2018, 17:15:34
Видно е,че е измама.Събира пари за жена му пък дал неговите имена.
Видно ли е?Или бързаш в тон с другите да сипеш обвинения.Дал съм моите имена,за да не ходи жената по дъждове и студове,че сме без кола в момента.
Стига с цитатите.
Вината си е моя,че работя по 5 месеца в годината и не мога да събера парите за операцията,която ще бъде отложена за 4-5 месеца,докато ги събера.Смотан съм,наивен съм,поддавам се на манипулации,но не е измама с цел моя изгода.Без да съм си дал труда да ги набавя аз прося пари по форумите.Не се гордея с това

цецодебел

А някакво обяснение за това което беше написано от името на жена ти ?

цецодебел