• Welcome to Форум на българските шофьори.

PIMK вандали

Започната от highway nomad, Неделя, 25 Ноември, 2018, 17:37:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

highway nomad

Според мен фаровете са си напълно нормални. Не може три камиона да светят напълно еднакво и нещо да не е нормално. По-скоро колегите, когато са изморени от каране, са прекомерно изнервени. Въпреки, че аз съм изключително толерантен към всички онези светещи в тъмнината камиони тип "Лас Вегас". Това е нещото, което липсва по нашите ширини - ТОЛЕРАНТНОСТ! Но истинска, не превзета и провокирана от Европа и САЩ.

Не, надписи по камиона и полуремаркетата нямам. Нямам плюшени зайчета, мечета, кукли (мили, Боже, що за човек трябва да си), болана по таблото и всевъзможен кич.

;)

highway nomad

ivko1042

Колега във въпросната фирма има конкурс за тъпани ако това са колеги здраве

ivko1042

martin stanev

Преди години пътувам към Капитана по стария път на свечеряване с 80 км/час, още не бяха пуснали магистралата към Свиленград. На един правак Пимк тръгна да ме минава и ме засече по най ужасния начин....един метър или по малко от ремаркето му още не се беше прибрало и тръгна да се прибира. С нищо не съм го придизвиквал и т.н. Пуснах го с мигач и отнех газта при изпреварването, но видяли е такива мундари да играя по 20-30 см.-ляво-дясно и да се клатят,като шамандури дето не могат пътя да държат, много внимавам с тях. Последствия нямаше, след като разбра какво е направил почна да ми се извинява с аварийни-файда. Не знам как ги търпят на Susa ...чалгария до шия, пияни заляни по шкембета-ужас. Една събота сутрин пия кафенце пак на Susa с колега от Пимк на възраст 55-60г. беше много възпитам, съседен камион. Идва при нас един индивид негов колега..вунееше на бъчва и клошар и почна да му се жалва как снощи, след като се напил и заспал един къде си, другите му притарашили кабината и му взели цигарите и пиенето и той горкия сега нямало какво да пуши....

Vini

<<< RESTLESS >>>

krasisof

Всяко стадо има мърша. И все пак до ден днешен случай с ПИМК ме отвращават от това да се наречеш шофьор. Помня ги на кораба от Чивитавекия що мармалад направиха. Един от малкото случай дето да се нарека българин ме беще срам. Правил съм и пауза с техни хора долу на Food Link на Аспро и бяха готини хора. Но знам и за двойка дето кара до Барса без да спира и на 1на шайба. Една фирма пералня дето докато съществува ще има определен имидж. Това е проблем на целият български т.нар. бизнес дето започна с куфарчета, закони за тях и всичко останало. Не случайно пакетът Макрон ги плаши и не защото трябва да плащат повече като цяло, А защото знаят ме са неспособни да се развиват и съществуват в една конкуретна среда.

krasisof