• Welcome to Форум на българските шофьори.

Глобата в Румъния за пропуснат кантар

Започната от Marginal, Петък, 08 Март, 2019, 23:40:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Marginal

Здравейте.

Моля някой да ми каже Каква е стойността на глобата в Румъния за пропуснат кантар.

Благодаря предварително.

Marginal

Бриги Магнито

Бриги Магнито

Бриги Магнито

micyri

Дано не си пропуснал и другите контроли и да си влязъл в страната .... Тогава затвора ти е сигурен !
Шегувам се,ама що за въпроси задавате.
Живей те по спокойно и оставете стреса на зад във времвто.

loshdancho

Могъл си минал си...няма глоба ако не те хванат на място. ;)
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Marginal

Цитат на: loshdancho - Събота, 09 Март, 2019, 15:12:48
Могъл си минал си...няма глоба ако не те хванат на място. ;)

Благодаря.

Dilyan_Zagorchev

Е как пропуснал?То няма как да се заобиколи.

Marginal

Цитат на: Dilyan_Zagorchev - Неделя, 10 Март, 2019, 11:22:29

Има, нали има и лента за колите.

Dilyan_Zagorchev

Добре,мина ми през ума това,но как са те оставили да минеш там,то винаги е пълно с гранични.В крайна сметка да не ти пука,щом не са те спрели.И аз карах 2 часа без винетка и минах контролната камера и чак тогава се усетих,Викам си айде ако сега не ме спрат ще ме чака изненада на границата.да ама си купих малко по-късно и се размина всичко благополучно.

Бриги Магнито

Цитат на: Dilyan_Zagorchev - Неделя, 10 Март, 2019, 19:53:55
Добре,мина ми през ума това,но как са те оставили да минеш там,то винаги е пълно с гранични.В крайна сметка да не ти пука,щом не са те спрели.И аз карах 2 часа без винетка и минах контролната камера и чак тогава се усетих,Викам си айде ако сега не ме спрат ще ме чака изненада на границата.да ама си купих малко по-късно и се размина всичко благополучно.
Че то не е имало нищо нередно та да ти се размине

down_shiftеr

Цитат на: Бриги Магнито - Вторник, 12 Март, 2019, 07:50:57
Че то не е имало нищо нередно та да ти се размине
Тоя номер може (засега) да минава в РУмъния , ама я го пробвайте в Австрия , Унгария , Чехия.... ;D

Ще видим у нас как ще го направят .... в момента е като там - винетката е за календарна дата , без оглед на изминати километри...

Koci

Цитат на: Dilyan_Zagorchev - Неделя, 10 Март, 2019, 11:22:29

Сега е по-трудно възвръщането в лентата за камиони. Но допреди 2 месеца нямаше колчета след навесите и кантара. Та тогава и аз нарочно минах отстрани, някакви турци бяха го блокирали и се разправяха.

В Унгария съм чувал за над 100 евро, но за този на Кечкемет (тогава беше само той). Обаче този на М1 до Никелсдорф, на камиона пред мен му светна да отбие през кантара и продължи, не го погнаха. В друг случай светеше червен хикс  и пред мен проработи и си минах през лентата, ама след мен 5 камиона пропуснаха.
От известно време и автобусите минава, а и ги глобяват за претоварване.

Koci