• Welcome to Форум на българските шофьори.

Как да качваме клипове във форума от YouTube ?

Започната от Trucker_Boy, Събота, 21 Май, 2011, 14:55:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Да попитам- защо ми изчезна бутончето за добавяне на връзки от тубата.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

МИНКО ИЛЧЕВ

Прав си, няма го при теб. При мен го има, утре ще го мислят компетентните.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

admin

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 13 Февруари, 2014, 00:49:08
Да попитам- защо ми изчезна бутончето за добавяне на връзки от тубата.

Опитай с друг браузър. При мен бутончето си го има, а и нищо по платформата на форума не е пипано.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

Предполагам, че е  причината е  Adblock  но не съм сигурен.
  П.П. От там е било, оправих го.

admin

Много често при опит за поставяне на връзка от www.youtube.com потребителите на форума получават съобщение за грешка.
Проблемът идва от промяната, която направи Google, за да бъдат криптирани всички връзки и се изразява в наличието на буквата S след HTTP в началото на връзката.

Ако буквата S не е премахната, ще получите следното съобщение: Невалиден линк! Премахнете буквата S след HTTP в началото на линка!

Използвайте бутон "Промени", за да направите корекцията и след премахването на буквата S всичко ще бъде наред.

admin