Тригонометрични функции
Форум на българските шофьори
Сряда, 04 Октомври, 2023, 16:06:56 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
driver-bg.eu

Начало   Обяви Мрежа Галерия Търси Календар Членове Етикети Вход Регистрация Чат  
collapse
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тригонометрични функции  (Прочетена 4139 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
imter
Потребител герой

Рейтинг: +306/-15
Неактивен Неактивен

Bulgaria Bulgaria

Публикации: 985
Теми: 35

Активност
0%

Ел. поща
« -: Сряда, 24 Май, 2023, 19:00:19 »
ОтговорОтговор

Не само се чува, а е реалност. Миналата година посред бял ден на Видин посока Румъния бях "изплющян за високо полуремарке", така да се каже, като почнаха от 50 еврО, но склониха на 10 накрая. Други корупционни схеми са ако видят газов котлон в кабината. Там е веКе 20 еврО. На Надлаг нова, ако си по влекач може да те изнудват за липса на резервна гума. Друг урок, който наскоро научих срещу 20 еврО на Надлаг, но посока Румъния е че всякаква, ама абсЕлютно всякаква храна, включително безалкохолни, енергийни напитки, храна за кучета, котки, овце и всякаква гад минава през стара граница.
Не само се чува, а е реалност. Миналата година посред бял ден на Видин посока Румъния бях "изплющян за високо полуремарке", така да се каже, като почнаха от 50 еврО, но склониха на 10 накрая. Други корупционни схеми са ако видят газов котлон в кабината. Там е веКе 20 еврО. На Надлаг нова, ако си по влекач може да те изнудват за липса на резервна гума. Друг урок, който наскоро научих срещу 20 еврО на Надлаг, но посока Румъния е че всякаква, ама абсЕлютно всякаква храна, включително безалкохолни, енергийни напитки, храна за кучета, котки, овце и всякаква гад минава през стара граница.
И аз бях шокиран,но с празна цистерна се минава ,само през стария Надлаг ,дори както в случая е чисто нова...........!Така,че при циганите всичко е възможно господин генерал Ухилен Ухилен Ухилен!!!

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен
Форум на българските шофьори
« -: Сряда, 24 Май, 2023, 19:00:19 »

Активен
Етикети:
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

* Реклама
* Google Plus
* Реклама