Тригонометрични функции
Форум на българските шофьори
Вторник, 10 Септември, 2024, 13:31:46 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
driver-bg.eu

Начало   Обяви Мрежа Галерия Търси Календар Членове Етикети Вход Регистрация Чат  
collapse
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тригонометрични функции  (Прочетена 5368 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
МИНКО ИЛЧЕВ
Непоносимост към отрепки, боклуци, непорасли и с комплекс за размера на... стажа!!! И затова БЕЗДЕЙСТВАЩ:
Глобален модератор
Потребител герой

Рейтинг: +2404/-323
Неактивен Неактивен

Bulgaria Bulgaria

Публикации: 2190
Теми: 140

Активност
1.6%

Пасе патки всякакви! Образование - начално вечерно

« -: Четвъртък, 25 Май, 2023, 01:33:30 »
ОтговорОтговор

... Миналата година посред бял ден на Видин посока Румъния бях "изплющян за високо полуремарке", така да се каже, като почнаха от 50 еврО, но склониха на 10 накрая.

Като преписвах, си мислех за полуремарке, ама не съм го споменал конкретно. Не че сметките са други при камион и ремарке. А около 35-45 евро е официалният документ и платена такса между Калафат и Надлаг.

Също много ниска задница на полуремаркето може да надигне предния ръб на полуремаркето. Царският болт е на около 1,70 метра от предната част на ремаркето, от подобни триъгълници, следва че 7 см отзад са 1 см отпред.

И аз бях шокиран,но с празна цистерна се минава ,само през стария Надлаг ,дори както в случая е чисто нова...........!

Цистерните май въобще не стигат 4 метра, ама уредът им за височина може ли да измери цистерна? Може ли да е вертикален докато мери средата?

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!
Форум на българските шофьори
« -: Четвъртък, 25 Май, 2023, 01:33:30 »

Активен
Етикети:
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

* Реклама
* Google Plus
* Реклама