Коронавирус
Форум на българските шофьори
Понеделник, 17 Януари, 2022, 05:25:17 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
driver-bg.eu
 
   Начало   Обяви Мрежа Галерия Търси Календар Членове Етикети Вход Регистрация Чат  
mobimax.bg
collapse
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коронавирус  (Прочетена 26107 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
МИНКО ИЛЧЕВ
Непоносимост към отрепки, боклуци, непорасли и с комплекс за размера на... стажа!!! И затова БЕЗДЕЙСТВАЩ:
Потребител герой
*****

Рейтинг: +1707/-320
Неактивен Неактивен

Пол: Мъж
Bulgaria Bulgaria

Публикации: 1707
Теми: 89Активност
2.2%

Пасе патки всякакви! Образование - начално вечерно


« Отговор #90 -: Вторник, 02 Февруари, 2021, 23:55:17 »
ОтговорОтговор

След тежката финансово-икономическа криза през 2007-2009гг., Световната Финансова Олигархия (The Deep State) разбра, че световният капитализъм няма да преживее нова подобна криза. Тогава в англосакските аналитични центрове бе създаден този сценарии на тежък, рискован, но спасителен за Световната Финансова Олигархия преход към нов тоталитарен цифров строй. Подготовката за началото на този преход се проточи, но към края на 2019г. се появиха признаци на това, че нова световна финансово-икономическа криза може да се разрази всеки момент. Нямаше време за губене и от първите числа на 2020г. Психическата Операция «COVID-19» стартира.

Световната Задкулиса започна форсирана промяна на света въз основа на посткапиталистическия модел и преформатиране на съществуващият строй в нов наречен от тях Инклузивен Капитализъм «Inclusive Capitalism» (Inclusive - всеобхващащ, приобщаващ). Прословутия Инклузивен Капитализъм е план на Световната Финансова Олигархия който може да се нарече и нов цифров феодализъм. План призван да извърши голямото финансово-икономическо и социално-обществено преформатиране, което ще утвърди господството на свръхбогатите над целия свят.

Кратък обзор на подготвителните, предшестващи и последващи събития свързани с Психическата Операция «COVID-19», започвайки от финансово-икономическата криза 2007-2009гг.

1) През 2009г. Световната Финансова Олигархия с помощта на подконтролната Световна Здравна Организация (СЗО), проведе репетиция на днешните събития, създаде изкуствена “Пандемия” «H1N1» (свински грип). За целта на 4-ти май 2009г. СЗО промени количествените параметри и определението за “Пандемия”, под новото определение попаднаха множество заболявания, в това число и сезонен грип. Тези промени развързаха ръцете на СЗО и дадоха възможност за злоупотреба и изкуствено създаване на  извънредни положения и “Пандемии”, които по-рано бяха немислими. На 11 юни 2009г. СЗО обяви “Пандемия” H1N1.
https://web.archive.org/web/20100612013845/http://assembly.coe.int/Documents/WorkingDocs/Doc10/EDOC12283.pdf

Това доведе до изразходване на милиарди долари за скъпи ваксини и антивирусно лечение. Оказало се, че въпросната “Пандемията” е неразличима от сезонен грип.
https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/16/9/10-0076_article

Единствените, които тогава извлекли полза от безмислените ваксини и ненужни лекарства, били производителите: GlaxoSmithKline, Riche и Novartis. Всяка една от тези фармацевтични компании била сред най-големите доброволни донори на СЗО през финансовата 2008/2009 година.
https://apps.who.int/gb/ebwha/pdf_files/WHA63/A63_ID4-en.pdf

Избухнал скандал след което Парламентарната Асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) започнала разследване и обвинила СЗО, във фалшифициране на “Пандемия”. Разбира се, нищо не се получило и обвиненията били свалени, защото СЗО е политическа лобистка група на могъщите глобалисти, които я притежават (жертви на свинския грип станали само тези които имали неблагоразумието да се ваксинират от H1N1).

2) През месец май 2010г. се появи доклад излезнал от недрата на две организации - Фондация “Рокфелер” и Глобалната бизнес мрежа. Този документ се нарича: Scenarios for the Future of Technology and International Development.
https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf

В доклада подробно са описани днешните събития, появяване на “смъртоносен вирус” и възникване на “Пандемия” която оказва пагубно влияние на световната икономика. В доклада е написано, че психическата операция “COVID-19” ще продължи до 2026 година.

3) През 2012г. на сайта на Германският Бундестаг е публикуван интересен документ “Доклад за защита на населението с анализ на риска - 2012”
http://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf

(документ под номер 17/120/1712051, съхраняван в архива на федералното правителство и датиращ от 2013г).
http://dipbt.bundestag.de/extrakt/ba/WP17/503/50323.html

В документа на Бундестага също се разказва за появяване на “смъртоносен” вирус и последваща “Пандемия”: “световно разпространение на хипотетично модифициран вирус на SARS (“тежък остър респираторен синдром”), “причинителят на който”.. “може да бъде SARS-Coronavirus”. /точно така е написано на страница 57/. В този доклад също, изключително точно са описани днешните събития и най-вече положението на икономиката по време на “Пандемията” и след това. Доклада на Бундестага е изпълнителен документ, по-ниско стоящ и обвързан към “прогнозата” на сценариите от доклада на Фондация “Рокфелер”. Последният е концептуален документ от по-високо ниво, в който е изложен не само “епедимичния” сценарии, но и цялата последователност, промяна на следващите сценарии.

4) През 2012г. Обществото на Хенри Джаксън (трансатлантически аналитичен център за външна политика и национална безопасност) създаде работна група за проекта “Инициатива за инклузивен капитализъм” (“за започване на трансатлантически разговор за нарастващото неравенство на доходите и тяхната заплаха за капиталистическата система”).

5) През 2014г. в Лондон премина конференция по Инклузивен Капитализъм, организирана съвместно от лондонското Сити и холдинговата компания EL Rothschild (света се нуждае от нов по-прогресивен строй).
https://youtu.be/gRe3cx7XMj8

6) През 2015г. на друга конференция по Инклузивен Капитализъм бе проведена мозъчна атака “Път към действие” (капиталистическият строй “умира” и трябва да бъде заменен с нов).
https://youtu.be/z-i-tIHiSa0

7) През същата 2015г. Коалицията за Инклузивен Капитализъм бе регистрирана в САЩ като неправителствена организация. Лин Форестър де Ротшилд (съпруга на Евелин Роберт де Ротшилд, един от най влиятелните членове на Ротшилдския клан), стана генерален директор и основател на Коалицията.
https://www.inc-cap.com/

На сайта може да разберем кой е влязъл в тази Коалиция. Най-големите финансови холдинги, занимаващи се с тръстово управление на активите: State Street Global Advisors, BlаckRock, Vanguard, Amundi, Asset Management, Schroders, Barings, JPMorgan Chase & Co и др. (тези финансови холдинги представляват Глубинната Власт, Дълбоката Държава, The Deep State).

ГотинПрез 2016г. на конференция по Инклузивен Капитализъм в Ню Йорк участниците изразили готовност да съдействат на инклузивния икономически растеж.

9) През май 2016г. държавите-членки дадоха съгласие и Световната асамблея по здравеопазване прие нова Програма по извънредни ситуации, в областта на здравеопазването (с което СЗО засили още повече своите пълномощия и влияние върху страните при обявяване на извънредни положения и “Пандемии”).

10) През 2016г. на своето ежегодно заседание Световната банка (търговска организация контролирана от Световната Финансова Олигархия) за първи път проведе моделиране на “Пандемия” за министри на финансите.

11) През 2017г. съвместно с Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс СБ проведе второ моделиране за ръководители на големи компании на ежегодната среща на Световния Икономически Форум в Давос.

12) През юли 2017г. подобна имитация СБ проведе в сътрудничество с Канцлера на Германия А.Меркел за министри на здравеопазването на среща на правителствата G-20, която традиционно е съсредоточена върху финансите и икономиката.

13) През октомври 2017г. беше разигран четвърти сценарии, като част от имитация на “Пандемия”, проведен по време на ежегодното събрание на Световната банка във Вашингтон.

14) През лятото на същата 2017г. Световната банка съвместно с презастрахователни компании учредява специален Фонд за екстрено финансиране на “Пандемии” (Pandemic Emergency Financing Facility- PEF), както бе посочено “за спасяване на милиони хора”. Фондът издал така наречените Пандемични Облигации на стойност 245 млн. долара. За борба с шест вируса: нови грипни вируси, коронавируси, филовуруси, вирус на хеморагична треска Ласса, вируса на треска от долината Рифт и вируса на конго-кримската хеморагична треска. За кратко време търсенето на облигации надхвърлило предлагането с 200%. По същество облигациите се продавали с условие, че тези, които са инвестирали в тях, ще загубят парите си, ако се случи някоя от шестте смъртоносни “Пандемии”, включително коронавирус. Ако “Пандемията” не настъпи до срока на погасяване на облигациите на 15 юли 2020 година, инвеститорите ще получат обратно това, което първоначално са платили за облигациите, в допълнение към изплатените проценти и премии по тези облигации, които те получават между датата на покупката и датата на погасяване на облигациите. По “странно стечение на обстоятелствата” четири месеца преди да изтече крайния срок на Пандемичните Облигации СЗО обяви “Пандемия” «COVID-19» (от възникналата “Пандемия” спечели само Световната банка).

15) През 2018г. ЕС (под натиск на Световната Финансова Олигархия) публикува проучване за отношение на общественноста към ваксините, наречено “Състояние на доверие към ваксините през 2018 година”.
https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2018_vaccine_confidence_en.pdf

Въз основа на това проучване ЕС поръча и технически доклад, наречен “Разработване и внедряване на информационни системи за имунизация”, посветен, наред с други неща, на “правдободобността на системите за мониторинг на ваксинациите в мащабите на целия ЕС”.
https://www.ecdc.europa.eu/sites/portal/files/documents/designing-implementing-immunisation-information-system_0.pdf

16) През третото тримесечие на 2019г. всички тези доклади били обединени в последна версия на “Пътна карта за ваксинации”, дългосрочен политически план по разпространение на ваксини “Информираност и разбиране” в същото време противодействие на “Митовете за ваксините” и борба с “ваксиналната нерешителност”.
https://off-guardian.org/wp-content/medialibrary/2019-2022_roadmap_en-1.pdf?x10376

17) През 2019г. проектът “Булевард за Инклузивен Капитализъм” (EPIC), осъществен от Коалицията на Ротшилд съвместно с Ernst & Young (международна мрежа за професионални услуги), съобщи за своите изводи в официален документ (“разработване на структура и определяне на значими показатели за отчитане на дългосрочни и обхващащи дейности по създаване на стойност, която досега не е отразявана в традиционните финансови отчети”).
https://www.epic-value.com/static/epic-report-web-df894ad112b70406d9896c39f853deec.pdf

18) На 18 октомври 2019г. в Ню Йорк се проведе пандемично учение на високо ниво, наречено Event 201 (Събитие 201). Организатори на учението бяха Центърът за здравна безопасност на Университета “Джон Хопкинс”, Световният икономически форум и Фондацията на “Бил и Мелинда Гейтс”. Учението повтори събитията от предните доклади: “Възниква огнище на нов зоонотичен коронавирус.. Патогенът и болестта, която причинява, се моделират главно въз основа на SARS” (атипична пневмония).
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

Резултат от симулацията станали седем ключови препоръки.
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/event201-resources/200117-PublicPrivatePandemicCalltoAction.pdf

През ноември 2019г., тези предложения били публикувани като “призив за действие”.
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/recommendations.html

Месец по-късно Китай съобщи за първите случаи на «COVID-19”.

19) На 23 януари 2020г. СЗО заяви, че няма основание за въвеждане на Извънредно Положение (Питър Салама изпълнителен директор по извънредни ситуации категорично бил против).
https://btvnovinite.bg/svetut/szo-njama-da-objavjava-izvanredno-polozhenie-zaradi-novija-virus-ot-kitaj.html

На 24 януари 2020г. умира Питър Салама на 51г. (без да е боледувал, здрав, както си ходил в офиса пада и умира).
https://bnr.bg/post/101219203/pochina-izpalnitelniat-direktor-na-szo-pitar-salama

На 26 януари 2020г. СЗО коригира отчета с оценка на заразени с коронавирус 2019-nCoV. В забележка под номер (3) се казва, че в по-ранните доклади за ситуацията с разпространение на вируса, публикувани на 23, 24 и 25 януари, е допусната грешка и броят на “заразените” е занижен. След което дописват и увеличават броя на “заразените”.
https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/situation-reports/20200126-sitrep-6-2019--ncov.pdf

На 30 януари 2020г. СЗО обяви Извънредно Положение (на 23.1.2020г. според първоначални данни на СЗО имаше 11 “починали” в Китай и общо 38 “заразени” в света, по-късно тези данни бяха променени на 17 “починали” в Китай и общо 570 “заразени”). На 11 март 2020г. СЗО обяви “Пандемия”.

20) На 2 април 2020г. се появи първият пълноформатен официален документ на Световната Банка на тема «COVID-19» с название “World COVID-19 Strategic Preparedness and Response Program (SPRP)” - “Програма за стратегическа подготовка и реагиране на COVID-19 в света (ПСПР)”. Документ с обем от 60 страници датиран от 2 април 2020г.
http://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf?fbclid=IwAR1LGM1_0lafNyH6VcvLOsxjXvoH49c6v2iMtqrZKHlcvHjOgKr0qAQ64Ow

На заглавната страница има подзаглавие от което следва, че е дадено описание само на първа фаза на програмата, в рамките на която се планира реализиране

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!
Форум на българските шофьори
« Отговор #90 -: Вторник, 02 Февруари, 2021, 23:55:17 »

 Активен
Етикети:
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

* Реклама
* Google Plus
* Реклама
driver-bg.eu
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!